Чи потрібен в домі кухонний комбайн?

Кухонний комбайн

Давненько у нас не було тем у розділі «Кулінарія» і ось, рубрика повертається.

Але, знову ж таки, готувати не будемо нічого, а поговоримо про таку річ на кухні як – кухонний комбайн і чи він дійсно потрібен.

Так сталося, що вчора вашому автору довелося протестувати це чудо техніки. Висновки для себе я зробив і зараз ними поділюся.

Розпочну, мабуть, із того, що якщо ви вже купляєте кухонний комбайн, то треба не брати дешевизни, а такий, щоб було багато насадок. Дешеве м’ясо – собаки їдять і то не завжди.

Тому, якщо купляєте, то на ціну також звертайте увагу.

І як мені казала знайома, цитую: «треба зрозуміти те, що вбудована техніка у комбайні ніколи не замінить повноцінну техніку окремо».

До чого я веду?

Кухонний комбайн – це як мобільний телефон, який напханий різними наваротами.

Фотокамера, навігатори і так далі. Звісно, що якщо купиш фотоапарат окремо, то якісь фото буде кращою чим у мобільному телефоні.

Так само і в кухонному комбайні. Соковижималка чи м’ясорубка у комбайні ніколи не замінить ту ж м’ясорубку, яка купляється окремо.

Плюси кухонного комбайна – можна приготувати будь-що, від салатів і до дерунів, від тіста на пляцки до витискання соку і так далі.

Мінус – дорога річ і займає багато місця у квартирі. Як жартувала та ж знайома, що для кухонного комбайну треба мати окрему кімнату. 😀

Також читайте:   Як приготувати смачний сніданок із залишків продуктів

Що мені сподобалося у кухонному комбайні? Добре, що можна досить швидко зробити деруни. Якась мить і картопля вже натерта.

Але, вчора спробував деруни, які натирав за допомогою комбайна, то вони тріщки відрізняються від тих, що натираються вручну. Не такий смак, але їсти можна і ще й як. 😀

Нарізання салатів? Так, різав огірки, досить швидко, але і вручну я би не сказав, що це так довго треба робити. 🙂

Блендер? Так, оце дійсно досить хороша штука. За допомогою нього довелося зробити молочний коктейль, який згодом пішов як брехня по селі. 😀 Треба буде ще спробувати.

Кавомолка. Так, робив пудру, молов зерна. Що сказати? Досить непогано, тільки без неї можна обійтися.

Соковижималка. Спробував витискати сік. Витискає не погано, але щось мені здається що у сезон, коли є достатня кількість яблук, вона може і не витримати.

Єдине, що не спробував так це приготування тіста за допомогою кухонного комбайна.

І знову ж таки відзначилася подруга, яка сказала: «Як будеш, Ігор, мати жінку, то не давай їй спочатку користуватися комбайном, бо звикне і згодом без нього нічого не приготує».

А як ви відноситеся до кухонних комбайнів, без них можна обійтися?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Старий пес 23.02.2012 пише:

    Нахулєри воно тре та тьохніка. В селі точно не тре того. Баба має макогон і молоко.

  2. vrubli 23.02.2012 пише:

    Судячи з усього Воробус живе дуже насиченим життям – то він кухонні комбайни випробовує, то театральні грими… що буде далі? 🙂

  3. Arden 23.02.2012 пише:

    vrubli, а дальше можна тільки гадати на що його потягне))

  4. vrubli 24.02.2012 пише:

    Arden,
    а от що до гадань, то цілковита правда: мабуть скоро Воробус писатиме про гадання (зокрема на кавовій гущі) про те, як знайти судженого/суджену, а ще особливо навчить передбачати конфліктні ситуації (наприклад такі, коли тобі “дають тягла” на вулицях) 😀 😆

  5. Arden 24.02.2012 пише:

    vrubli, 😀 на рахунок другого то передбачення незнати чи будуть вірними. а про суджених то може бути) щось мені підказує, що наступна стаття буде про гадання) 😀

  6. vrubli 24.02.2012 пише:

    Arden,
    ні, якраз про можливі вуличні напади гадання будуть вірними, бо якщо не здійсняться, Воробус особисто “дасть тягла” комусь, щей синяків понамальовує! 😆

  7. Arden 24.02.2012 пише:

    vrubli, 😆 😆 😆 😆

  8. Terutoria A 24.02.2012 пише:

    Воробус напише про привидів :d

  9. vrubli 24.02.2012 пише:

    а якщо ми тут ще довго будем думати над темою про що ще напише Воробус він врешті решт напише карму для кожного окремого коментатора 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*