З 1 квітня проїзд в електротранспорті подорожчає? - Блог про Львів

З 1 квітня проїзд в електротранспорті подорожчає?

Львівський трамвай

Скажу вам чесно, рідко коли слухаю радіо, але як є можливість то чого б його не послухати. Музика, новини, знову музика.

Інколи навіть футбол можна послухати, коли їдеш у авто і не встигаєш до телебачення. Варіант, що не кажіть.

Та зараз не про це. Приходжу я такий сьогодні з роботи додому, приліг на ліжко щоб відпочити, увімкнув радіо і після однієї новини ледве не впав з ліжка.

Що такого почув Воробус, невже знову чупакабра когось з’їла, про це читайте далі.

Чупакабра нікого не з’їла, а можливо і з’їла та все простіше. Виявляється міська влада має намір із 1 квітня 2012 року підняти вартість проїзду в електротранспорті із звичних 1.25 копійок до 1 гривні 50 копійок.

Новина ця явно не порадувала, бо люди і так мало заробляють, а тут ще і знову біде підняття плати за проїзд. Звісно, що 25 копійок – це не так багато, але все ж. Сума з часом назбирується.

Не даремно кажуть, копійка гривню береже. А уявіть собі, що якщо ціну таки піднімуть, то одразу ж почнуть жалітися «маршрутчики», що дві гривні – це мало і треба зробити дві гривні 50 копійок, якщо не три.

Почнуться протести, знову ці копійки, передайте за проїзд і так далі. Одразу ж можна вже братися за голову.

Також читайте:   Велодоріжки у Львові: вулиця Cічових Стрільців

Ну що не так?

Та і справа навіть не у маршрутчиках. Знаю достатню кількість людей для яких підняття плати за проїзд боляче б’є по кишені. Знову вони будуть йти в аптеку купляти валідол.

Не всі ж заробляють по п’ять тисяч і більше.

Я от подумав ціни на проїзд збільшили би, щоб платити зарплату кондукторам, яких нещодавно хотіли повернути, але і кондукторів нема. Тоді для чого???????????

Яка причина підняття вартості проїзду в електротранспорті? Він що на бензині їздить чи на солярці. Тим більше, що недавно стільки говорилося, що у зв’язку із впровадженням нової транспортної системи, люди масово пересіли на тролейбуси і трамваї і це комунальне підприємство почало заробляти значно більше грошей.

Також говорилося про те, що у Києві вже погодили підняття цін на проїзд. На що скажу, що Київ не Львів і там зарплати набагато вищі чим у нашому місті.

А можливо розмови про підняття тарифу – це всього лише чутки. Якщо це так, то добре. Як на мене, підняття цін на проїзд зараз явно є лишнім.

А може це все, як каже мій друг, спеціально робиться під Євро?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 23.03.2012 пише:

    Воробус пише:
    люди масово пересіли на тролейбуси і трамваї і це комунальне підприємство почало заробляти значно більше грошей.

    Воробусе, саме тому і піднімають тарифи – бачуть більшу кількість пасажирів, тож і жадність мучить, ще більше заробляти хочуть. 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*