Нова транспортна система: мода на електротранспорт? - Блог про Львів

Нова транспортна система: мода на електротранспорт?

Мода на тролейбуси

Сьогодні в засобах масової інформації довелося прочитати досить цікаву інформацію. Виявляється з початку року прибутки електротранспорту зросли вдвічі.

Причина? А все просто – впровадження нової транспортної системи.

Маршрутки і на далі їздять по-різному і найголовніше вони переповнені. Останнім часом спостерігаю можу на електротранспорт. Вчора вашому автору і самому довелося їхати тролейбусом.

Чесно вам скажу, сто років ним не їздив, а приходиться і після останньої моєї поїздки скажу більше, буду більше користуватися цим видом транспорту.

Спочатку розповім ситуацію із собою, як мені довелося їхати. Львів – місто не велике, але трохи є. Всіх маршрутів так зразу і не вивчиш, але якщо дуже захочеться, то можна. Єдине, що дуже напрягає, так це вивіски і набиті маршрутки.

За першу проблему вже було багато сказано, скільки скарг, але похибки так і не змінюють. Чому? От спитайте владу міста? Людина стоїть і мало що бачить у цій похилій схемі, а коли маршрутка їде, то самі здогадайтеся чи можна щось почитати.

Друга проблема – це маршрутки як були забиті, так і залишилися. Не знаю від чого відштовхуються люди, але лізти у маршрутку, де навіть ноги нема де поставити, як на мене, себе не поважати. Ти платиш 2 гривні, щоб висіти, щоб тебе обікрали, щоб подерли новий одяг? Хіба це нормально? І ще ми хочемо у Європу?

От стою я вчора чекаю маршрутку. Приїздить одна, друга, третя і всі забиті до відказу. Звісно, що у таку маршрутку лізти я не буду. І тоді я згадав, що цією ж дорогою і у напрямку куди мені треба їздить тролейбус. Заходжу салон, проїзд тут дешевший, людей я би н есказав щоб було мало, але стояти принаймні можна.

Також читайте:   Перші враження від користування «ЛеоКарт»

Через деякий час я і взагалі сів. Так, багато хто скаже, що рогатий їде помалу. Воно то так, але я думаю якихось 10-15 хвилин вас не врятує. Можливо хтось почне зі мною сперечатися.

Транспорту систему то ввели, але маршруток поменшало. Ви подивіться на вулиці міста, вони пусті, а згадайте що було. Але, людей то не поменшало. Плюс після свят приїхали студенти.

У цій ситуації одразу ж згадуються слова знайомого, який свого часу був закордоном цитую: «Ігоре, в Європі все по-іншому, я на роботу їхав, то зранку їду у комфортабельному автобусі, сиджу, а зі мною їдуть албанець і представник Африки, аж приємно їхати».

Отак от, маємо до чого прагнути? Кажуть, що у Європі більше людей має авто. Воно то може і так, але ж не всі мають та і в Україні багато з автівками.

Що робити у нашій ситуації? Думаю відповідь очевидна, їхати тим транспортом де можливо нормально їхати для прикладу тролейбус чи трамвай.

Цирк продовжується…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Лев 10.01.2012 пише:

    САМ ТІЛЬКИ ЩО НА РОГАТОМУ ЇХАВ А ТО ТІ МАРШУТКИ ЗАДОВБАЛИ!!!!

    Я Б ХОТІВ ПОБАЧИТИ ЯК САДОВИЙ ЗІ СВОЇМИ ЗАМАМИ ЇДЕ ЗРАНКУ НА РОБОТУ НА ТАКИХ МАРШУТКАХ!! 😕

  2. anonimys 10.01.2012 пише:

    Починаючи з осені пересів на велосипед і їду куди треба, без проблем.

  3. У місті має бути комунальний транспорт за який має відповідати влада міста. І такий транспорт як трамваї, тролейбуси, великі автобуси. Які рухаються за певним маршрутом і графіком. Та доки люди будуть дурні, владі і далі вдасться на дурнях заробляти. Ні щоб любити себе ми (люди, громада кому як до душі) любимо тих кому платимо свої гроші і самі ж страждаємо. Краще змусити транспорт прибирати на кінцевих, а не їхати в стафілококах з ніг до голови.Але питання вимог далеке потрібно навчитися для початку платити лише тоді коли дійсно отримуєш послугу. Сумно 🙁

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. З 1 квітня проїзд в електротранспорті подорожчає?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*