Перші матчі за участю українських команд в єврокубках (відео) - Блог про Львів

Перші матчі за участю українських команд в єврокубках (відео)

Що буде з Арсеналом?

Єврокубки продовжуються, а з ними і наші з вами вболівання за ту чи іншу українську команду, а стартувало наших команд цього року багато.

І це ще не все. З наступними раундами мають вступити у гру Металіст, Дніпро та чемпіон країни – Шахтар. Останні будуть брати участь у змаганнях Ліги чемпіонів з групового турніру, решті треба туди пробитися.

Як завершилися перші матчі за участю українських команд, які шанси на вихід у наступний етап змагань та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо із Ліги чемпіонів.

Так от, тут нашу країну на стадії кваліфікації представляє київське Динамо. Їхнім суперником є Феєнорд. Перший поєдинок кияни в себе вдома виграли, але гра не дуже то порадувала, а тим більше результат.

Динамо програвало 0-1, але таки схилило шальки терезів на свою користь. Голи Гусєва та Ідеє допомогли у цьому.

2-1 – це не те, на що ми сподівалися. На виїзді буде важко і ще й як, тому не знати чи вийде Динамо далі.

Ліга Європи.

Тут справи куди веселіші. Шанси на вихід у наступний раунд змагань є і ще й які.

Металург із Донецька свій поєдинок проводив на виїзді із Тромсе. Вроді підопічні П’ятенка контролювали гру, але першими попустили. Добре, що під кінець гри Лазіч таки зрівняв рахунок, а то у матчі-відповіді було би ой як не солодко. А так норвежцям тепер треба буде атакувати, а Металург може зіграти на контратаках.

Також читайте:   Дмитро КОПІЙ: «Більшість наших клубів не має стратегії розвитку»

Арсенал.

Дебюту цієї команди у єврокубках чекали із побоюванням. Як зіграє київська команда, чи не перегорять їхні футболісти та і суперник був невідомий – клуб із Словенії Мура.

Арсенал переміг на класі і тим самим матч-відповідь вже фактично перетворився на формальність. У нашій команді відзначалися – Мазілу, Ковпак і Матуку.

На перший погляд все добре, але ні. Виявляється гравець, який забив третій гол у складі Арсеналу не мав права брат участі у поєдинку. Тепер киянам грозить технічна поразка із рахунком 0-3.

Отак от, і як можна так халатно відноситися до таких речей? Технічна поразка означатиме те, що вже наші суперники будуть фаворитами у цій парі. Рішення по цьому питанню винесуть 7 серпня.

Тиждень мине досить швидко, а там вже і будуть матчі-відповіді. Сподіваємося, що після них жодна українська команда не покине турнір і ми і на далі будемо вболівати і вболівати.

Насамкінець, пропоную переглянути відеофрагменти забитих голів у поєдинках за участю українських команд:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*