Поцілунки у громадських місцях: майте совість - Блог про Львів

Поцілунки у громадських місцях: майте совість

Варто чи не варто

Ця тема, напевно, буде завжди актуальною до тих пір, поки люди будуть кохати один одного. Що знову не так і не подобається Воробусу?

Справа у тому, що вчора мені довелося їхати маршрутним таксі і я звернув увагу на розмову двох бабусь, які бідкалися на пару, яка їхала у салоні транспортного засобу і привселюдно так цілувалася, що всі аж ахали. 😀 Санта-Барбара, по-львівськи.

Воробус звісно що навіть уваги не звернув, бо мав «вуха» і слухав собі музичку. Але, так завжди не буде, навушники можна і забути вдома, тоді прийдеться дивитися на цілування. 😀

Жарт звісно, але про питання поцілунків у громадських місцях ми поговоримо у черговій статі на блозі Воробуса.

Отже, як ви відноситеся до поцілунків у громадських місцях? Я, звісно що можу зараз висловити свою точку зору, але традиційно я звернуся до моїх ангелочків, які сидять на плечах. Один буде «за» поцілунки, інший – «проти».

Чому «за» поцілунки?

Та нехай собі цілуються на здоров’я якщо є кохання, навпаки треба радіти що ще одна пара знайшла один одного, а то сидять до 40-ка років, а потім бідкаються що не одружені, половинки не знайшли і так далі. А так, хоч хтось буде щасливим.

Звісно, що можна було би в це робити якось культурніше, не у всіх на очах, але емоції минуть, націлуються і потім їм це набридне, будуть слухати музику разом зі мною. 😀

Також читайте:   Чи варто в 2013 році не голитися в листопаді?

Чому «проти» таких поцілунків?

Люди, особливо ті, що старші від нас не розуміють подібних дій від молоді, бо вони колись не так виховувалися. Вони мали романтику, зустрічалися десь так щоб ніхто не бачив і так їм було цікавіше.

Зараз для них поцілунки в маршрутках – це дикість, яку треба заборонити. Чи так це чи ні? Більше так, бо їдуть же інші люди, їм можуть не подобатися такі привселюдні любощі і так далі. Треба мати елементарне стримання.

Якщо Воробус нічого не говорить, то не означає, що мені це подобається. Музику то я слухаю, але ж і все бачу.

Для поцілунків є будинок, кінотеатр, коли світло вимкнули, парки, от там і романтика є і менше народу.

Взагалі питання суперечливе і завжди є хтось, хто підтримує молодь, а є що і критикує. Десь навіть читав у що одному із кримських парків заборонили цілуватися, бо вже набридли.

Хотілося би почути і вашу думку, читачі блогу, по цьому питанню. Ви за чи проти поцілунків у громадських місцях і як так зробити щоб усі залишилися задоволеними?

Кохайте і будете коханими!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 15.10.2012 пише:

    Само собою за (але в громадському транспорті проти фіглі ставити людей в незручне становище вийди і лижись на вулиці скільки влізе(з іншої сторони може в них там віагра почала діяти і не до стримання було )) 🙂 Парки лавочки бари(навіть вони) кіно всюди там я рахую поцілунки це нормально!
    Цілуймося бо ми того варті !!!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*