Що чекає на читачів блогу Воробуса у жовтні - Блог про Львів

Що чекає на читачів блогу Воробуса у жовтні

Футбол з Воробусом?

Доброго дня, читачі блогу Воробуса. Сьогодні надворі 1 жовтня, новий місяць, все швидше та швидше ми наближаємося до зими, надворі вже не так холодно та і розпочався новий робочий тиждень.

У мене виникла ідея відтепер на початку місяця ділитися новинами про те, що було у минулому місяці і що очікує вас у наступному місяці, а він якраз жовтень. Сонний я якийсь, нічого робити не хочеться, а тим більше про минулий місяць.

Серед цікавинок хіба що би виділив виступ Патрона на шоу «Танцюють всі-5», статті пана Zarsa та мої чергові подорожі, зокрема на гору Говерлу. Вражень багато, тому якщо ви ще нічого не знаєте, то можете спокійно зайти у архів та і все це прочитати, а можливо і з Архіваріусом попити пивка. 😀

Що очікує на нас у жовтні місяці?

Все йде до того, що найближчим часом ми запустимо конкурс – «Заспівай у Воробуса-2». Кілька днів тому я вже проводив своєрідне опитування на цю тему і як побачив, що люди знову готові співати. Єдине, що залишилося вирішити в якому форматі буде це все проходити, хто буде журі і так далі.

Що ще? Відкрию маленьку завісу. На вас очікують нові репортажі по туризму. Якщо все вийде, то зможу відвідати ще не одне місце і порівняти із нашим Львовом. Найближча стаття вже не за горами.

Також читайте:   Вивчаємо сусідські традиції різних країн світу

Вибори. Хто ще не знає, що вони наближаються? Ви просто вийдіть на вулицю і на це все гляньте, агітки, палатки, реклама на телебаченні тощо. З виборами ми також щось придумаємо.

Футбол. Його, як завжди, буде дуже багато. Ліга чемпіонів, чемпіонат України, матчі збірної. До речі, остання скоро залишиться без головного тренера. А хто стане наступником Блохіна дізнаємося вже зовсім скоро.

Футзальна Енергія найближчим часом буде брати участь в елітному раунді Кубка УЄФА. Про це також ми не забудемо вас повідомити.

Далі. Футбол з Воробусом. Так мене вже просять його зробити, що таки прийдеться щось організувати. Єдина проблема – це місце і час. Може і навіть дві проблеми. Хочеться всім догодити, а це дуже складно.

Львів. Чи залишиться наше місто сморід, який вже так всім набрид? Щось мені здається, що хіба що зима нас врятує. У Львові нещодавно знову смерділо і то так добряче.

Сезон опеньок. Колись то вони мають вже з’явитися.

Що буде з доларом після виборів? Чи піде Воробус на вибори і коли нарешті він ожениться? Про це все і не тільки читайте на сторінках даного ресурсу, який має назву – Блог про Львів, життя та інші приколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 01.10.2012 пише:

    Воробусе, в парламент не збираєшся??

  2. Vorobus 01.10.2012 пише:

    Jorgen пише:

    Воробусе, в парламент не збираєшся??

    тихо, не пали контору)) :hello: :hello: :hello:

  3. zars 01.10.2012 пише:

    Колись за пані Австрії депутатів офіційно називали “послами”. …Отак, як послали, так вони й пішли…
    … А парламент Австро-Угорщини називався Рейхсрат.

  4. Архіваріус 01.10.2012 пише:

    Потрібно і наш парламент таким самим чином організувати, щоб можна було депутата послати… 😀

  5. Walerka 02.10.2012 пише:

    zars пише:
    Колись за пані Австрії депутатів офіційно називали “послами”. …Отак, як послали, так вони й пішли…

    😆 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*