Не дамо загинути птахам!!! - Блог про Львів

Не дамо загинути птахам!!!

Лелеки, лелеки...

Як добре коли все у тебе добре, ніхто не хворіє, всі щасливі.

Але, так завжди не буває, є різні казуси і пов’язані вони зараз у переважній більшості із погодою. Сніг і на далі падає, мороз тримається і це погано… Для лижників ні, а от для решти людей – так.

Напевно лінивий та глухий ще не чули про ситуацію, яка відбувається із птахами, які прилетіли із вирію. Вони то вже думали що у нас тепло, сонечко гріє, травичка підростає, а що натомість зустріли? Правильно, зиму, мороз, хуртовини і так далі.

Березень в запоях і то таких серйозних і зараз ще достеменно невідомо коли ж, все-таки, наступить справжня весна. Принаймні нещодавно Воробус дивився прогноз погоди аж до десятого квітня і температура повітря суттєво підніматися не буде. І на далі буде падати дощ, сніг, мороз, …… набридло….

Хоча, прогнози можуть ще змінитися.

Погода, погодою, а з птахами і дійсно проблема. Лелеки прилетіли з теплих країв, хотіли робити собі гніздечка, деякі з них мають вже малявок, а їсти то нема чого. Водойми майже всі позамерзали, снігу багато і тому хробака чи ще якогось їстівного не знайдеш. Залишається один вихід – сміттєзвалише.

Ще досі бачу в очах фото з інтернету як птахи масово сидять на смітті і харчуються тим що туди привезуть. А що їм залишається робити?

Також читайте:   Чому блогери хворіють?

Звісно, там є і дуже багато шкідливих речовин, тому до добра це явно не призведе.

Який вихід? В хату звісно що ми птахів не заберемо всіх, але принаймні їсти ми можемо їм дати. Знаю, на вулицю виходити в черговий раз ліньки, бо холод ще той, але треба рятувати хоч якось природу.

Залишився хліб, зерно, не викидайте у сміття, а винесіть на вулицю, можливо це врятує літаючих друзів.

Не врятуємо природу, то з часом і самі можемо загинути. Навіть вже читав в інтернеті що є перші зрушення в цій справі. Багато львівських підприємців погодилося допомагати птахам просто даючи їм їсти. Головне щоб це не був просто піар себе, а чиста людська допомога. Згодом птахи ще нам віддячать.

Приємно ж коли вийдеш влітку на вулицю, сядеш з дівчиною на лавочку, а птахи тобі співають. Вони якби віддячують за допомогу.

Цього я ще не робив у 2013 році, але зараз таки зроблю. Закликаю весну так прийти, вистачить спати і всім набридати, всі вже чекають. А зима вже давай йди геть, не треба ти нам вже більше. Побачимося наступного року!!!

Не дамо загинути природі!!!!

Фото: pohlyad.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 28.03.2013 пише:

    птахи ??? Мається на увазі лелеки ) і всі лелеки зараз на очистних спорудах їх там кормлять !!! навіть мій батько їх підкормлював ) І ше одне Хліба їм не можна) 🙂

  2. Архіваріус 28.03.2013 пише:

    Тішить те, що головний птах Львова так близько взяв собі до серця проблему з лелеками. Але потрібно ще й якусь домогу їм надати, не письмову, а матерільну. Можливо в майбутньому вони тобі віддячаться. Думаю, що Воробус розуміє яким чином. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*