Не погода, а повне г…. - Блог про Львів

Не погода, а повне г….

Погода - річ примхлива

Дощ, під ногами калюжі, знову треба брати парасолю….

Як сьогодні мені говорила моя знайома, цитую: «Ой, Ігор, така на вулиці погода, що нічого не хочеться робити. Ні святкувати, ні працювати, тільки би прийти додому і лягти спати».

І ви знаєте, читачі блогу, я з нею цілком погоджуюся. Як тільки лише наступає весна, то починаються ось такі от як сьогодні катаклізми. Іншими словами це не назвеш.

Так, була зима, була мінусова температура, падав сніг, аж тут раптом кілька днів тому суттєво потепліло і вже вчора, 6 березня, було настільки тепло, що можна було ходити без куртки, за головний убір я вже навіть і забув що він взагалі існує.

Здавалося подібна погода протримається довго, Воробус вже навіть подумав про шашлики на природі, аж тут сьогодні все кардинально змінилося.

Не сказав би що на вулиці холодно, бо на 15 годину дня термометр показує +8 градусів тепла, але є одне але – велика вологість і дощ, який як почав падати зранку так і досі не перестав.

Чого слід очікувати в найближчі дні?

Для тих, хто любить тепло прогноз погоди буде невтішний, адже вже від суботи на жителів Львова та області очікує суттєве похолодання.

Температура повітря вночі опуститься -6 – -8 і навіть потім до -10, а вдень більше -2 – 3- підніматися не буде. І це ще не усе, протягом усього цього часу буде падати спочатку дощ, а потім ще й піде сніг.

Також читайте:   Про нічию з "Транспортними Технологіями", нові виклики та чому я не шукаю в людях негатив

Так що, хто ще надумав їхати на лижі, то не думайте завершувати сезон, бо зима ще повернеться.

Подібна погода протримається рівно тиждень, і потепліє аж на наступну суботу, а саме 16-17 березня, коли температура повітря поступово буде підвищуватися. Як буде потім – вже побачимо, бо природа як і погода – це така річ примхлива і мінлива.

То ж, не ховайте куртки, чоботи, рукавиці, бо вони ще вам можуть знадобитися і то досить так швидко.

Щодо того як пережити цю погану погоду і як покращити собі настрій, то скажу, що наступають вихідні, які можна провести із користю.

Зберіть невеличку компанію, подивіться разом фільм, можна посмажити шашлики, незважаючи навіть на те, що на вулиці холодно, для цього є спеціальні домики або ж якщо нема, то просто поїдьте в Карпати. Там зараз і не такий вже дорогий сезон.

Або, найкращий варіант – лягайте спати до кращих часів.

Блогу Воробуса бажає вам гарного настрою, хороших вихідних, а всіх дівчат вітаю із наступаючим святом 8 березня.

З найкращими побажаннями, ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*