Фільм – “Екскурсія” - Блог про Львів

Фільм – “Екскурсія”

Екскурсія

Любить Воробус фільми жахів, і вчора вкотре дивився один із них. Назва його – «Екскурсія». І саме цей фільм стане героєм сьогоднішньої статті на блозі про Львів та інші приколи.

Що це за фільм, актори, сюжет, бюджет, традиційна оцінка від автора блогу та багато іншого читайте далі.

Прем’єра фільму – «Екскурсія» відбулася в світі ще 30 вересня 2011 року. Виробництво – Великобританія.

За жанром – це фільм жахів із елементами трилеру. Це саме те місиво, яке багатьом так подобається. Відповідно, зазначу наперед, що є і вікові обмеження в його перегляді, а саме до 18-ти років.

Бюджет, як завжди, у таких фільмах замовчується, але судячи по сюжету він не дуже великий, бо особливих спеціальних ефектів як таких нема.

Режисер фільму – Руперт Брайан
сценарій – Руперт Брайан, Бен Лойд-Холмс
продюсер – Руперт Брайан, Бен Лойд-Холмс, Джон Йоаким
оператор – Джеймс Френд
композитор та художник – Денні Роджерс
монтаж – Келвін Хатчинс.

Щодо акторів, то у головних ролях:

Зара Пітіан, Бен Лойд-Холмс, Шона МакДональд, Темер Хасан, Барбара Неделякова, Деніел Карен, Домінік Ле Муаньян, Джемма Болт, Ліза Марі Лонг, Адам Рей Янг.

Сюжет.

Поступово ми перейшли і до нього.

Отже, за сюжетом фільму – «Екскурсія» група дівчат вирішує відпочити від насиченого буденного життя та їде в гори. Спочатку все складається досить таки добре, дівчата веселяться, зустрічають хлопців і навіть «пахне» романом.

Також читайте:   Оскар-2015

Але, як згодом виявиться ці хлопці не дуже то і хороші і починають на дівчат полювати. В деяких моментах жорстокість така сильна, що виникає питання, а цей режисер фільму?

Кінцівка фільму порадувала, це і є ознака трилера, але розповідати як завершиться кіно не буду щоб вам було цікавіше дивитися. І ще одне, продовження точно має бути судячи по заключних акордах фільму.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то вона наступна:

Фільму «Екскурсія» дав би від сили балів так зо п’ять із 10-ти можливих. Все-таки, очікував від фільму більшого так як я люблю походи в гори. Деколи помітні ляпи режисера, зокрема як може дівчина приглушити вбивцю і не добити його, а втекти? Це ж очевидні речі.

Одним словом фільм на любителя.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «Екскурсія»:

До речі, якщо у вас є бажання отримати опис того чи іншого фільму пишіть про це у коментарях або ж задавайте свої запитання у нашу традиційну рубрику – «Запитай у Воробуса».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Так, дивився цей фільм. Так собі.

  2. Ерл 21.07.2013 пише:

    Яа на мене, то фільм не дуже, на любителя…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*