Футбол. Ліга чемпіонів повертається - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів повертається

Неймар повертається

Сьогодні після вимушеної перерви пов’язаної із святами, міжсезонням, повертається футбольне змагання під назвою – Ліга чемпіонів.

У двох містах Європи (Манчестері та Леверкузені) відбудуться перші матчі 1/8 фіналу.

У Манчестері місцева команда Манчестер Сіті буде приймати гостей з Іспанії – команду Барселона, а в Німеччині Баєр зіграє з французьким ПСЖ,

Завтра ж відбудуться ще два поєдинки: лондонський Арсенал прийматиме непереможну цього сезону німецьку Баварію, а італійський Мілан гратиме з іспанським Атлетико.

Решту ж поєдинків буде зіграно через тиждень. Це зроблено для того, щоб максимально висвітлювати поєдинки по телебаченню.

Можна не сумніватися, ці поєдинки будуть дуже напруженими й зацікавлять не одного вболівальника футболу в світі.

Зроблю таке собі прев’ю перед матчами цього тижня.

Отже, поєдинок між Манчестер Сіті та Барселоною. Громадськість вже назвала цей поєдинок фіналом Ліги Чемпіонів. Минулого сезону англійська команда теж виступала вдало, але в єврокубках щось вічно було не так.

Керівництво команди прийняло рішення змінити тренера. Замість одіозного Манчіні прийшов Пелегріні. І варто сказати, команда заграла. Цього року сині будь-що хочуть наробити галасу в Європі. Але, треба спершу перемогти Барселону в якої схоже справи налагоджуються.

Також читайте:   Євро-2023 (U-19). Група «В». Україна (U-19) – Фінляндія (U-19) – 7:4

Після травм повернулися Мессі та Неймар.

Баєр – ПСЖ.

Не знаю чому, але перед грою всі фахівці ставлять на французів. ПСЖ зараз демонструє дуже хорошу гру, має у своєму складі Ібрагімовича, Кавані, Лавезі. Нміці ж останнім часом лише програють.

Але, я думаю тут німці таки боротьбу нав’яжуть. Все-таки, не можна всю дорогу програвати.

Арсенал – Баварія.

Минулого року ці команди теж зустрічалися на стадії плей-офф. Тоді, з труднощами, але перемогу таки здобули німці. Цього разу думаю англійці захочуть взяти реванш. Але, Баварія ще цього сезону нікому не програвала.

Новий «коуч» Гвардйола зробив ще більш грізніший колектив.

Мілан – Атлетико.

Для італійців сезон в чемпіонаті вже програно. Єдине, що залишається наставнику Мілана – Зеєдорфу – це робити ставку на Лігу чемпіонів. А тут суперник в них не легкий – іспанський Атлетико.

Хоча, моя думка, що Мілан покаже в цій грі хорошу гру й все буде вирішуватися у матчі-відповіді.

Як буде насправді побачимо вже зовсім скоро, адже перші матчі Ліги чемпіонів стартують вже о 21 годині 45 хвилин.

Фото: sport-xl.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*