В Україні відновлюється футбольний чемпіонат - Блог про Львів

В Україні відновлюється футбольний чемпіонат

Вперед, до бою!!!

Напружена політична ситуація в нашій державі триває. Кожного дня не знаєш, а що ж буде завтра. Чи буде Україна жити вільно чи загарбники і надалі будуть на неї напади.

Не виключено що й може розпочатися війна. Тому, не здивувався, коли кілька тижнів тому було офіційно оголошено про те, що більшість спортивних подій в Україні призупинено.

Чому? А це очевидно, що можуть виникнути різні політичні провокації. Командам зі Сходу треба їхати до нас, нам їхати туди. І якщо, футзальні змагання проходять у залах, то матчі великого футболу граються на відкритих аренах.

Нещодавно було прийнято рішення про те, що 15 березня після зимової сплячки будуть відновлені змагання серед команд прем’єр-ліги.

Правда, офіційно президент федерації – Коньков ще відповідних документів не підписав. Громадськість одразу ж задала собі запитання, а як, скажімо, та ж сімферопольська Таврія буде грати на своєму полі з київським Динамо.

Там же фактично воєнний стан.

Реакція клубу була миттєвою. Гру між Таврією та Динамо перенесуть в Київ. Я звичайно не фан команди з Криму, але всі матчі грати не вдома буде явно проблематично.

Це стосується перша за все результату. Дома, як відомо, й стіни допомагають.

Також читайте:   Кличко переміг Бріггса (відео)

Також скажу кілька слів від себе про цей чемпіонат. Так от, боюся того, але все йде до того, що наш чемпіонат просто може розвалитися. Легіонери масово втікають з українських команд, зокрема Чорноморець їх покинуло аж шість.

А згадайте як тренер «Чорноморки» цей клуб ліпив, як команда виступала в єврокубках.

Футболісти просто побоюються за життя своїх сімей. Є великі проблеми з фінансуванням у Металіста, не виключено, що може істотно зменшити фінансування ужгородська Говерла.

Одним словом, стає просто таки не цікаво проводити чемпіонат. І якщо ще за декілька турів очки втратять Динамо та Дніпро, питання чемпіонства може бути знято.

Повертаючись до теми відновлення чемпіонату скажу, що у прем’єрному турі після зими між собою зіграють:

Карпати – Волинь (початок о 17 годині на полі стадіону «Україна»)

Металург Д – Іллічівець

Дніпро – Севастополь

Ворскла – Зоря

Металург З – Шахтар

Металіст – Говерла

Щодо футзалу, то 12 березня має відбутися чергова нарада президента асоціації футзалу України. Саме після цієї дати буде визначено коли ж команди повернуться на майданчики.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*