Інтернет-залежність Омелька Косопизда - Блог про Львів

Інтернет-залежність Омелька Косопизда

Інтернет-залежність Омелька Косопизда

Інтернет – залежність – хвороба сучасності. З нею багато хто бореться і не виключення наш читач – пан Омелько, який знову з нами на сторінках блогу.

Добрий деньок, з вами знову активний дописувач блогу Воробуса – Омелько Косопизд. Сподіваюся своїми публікаціями я вам ще не набрид. Пишу відверто, такий вже я народився.

Про що будемо балакати нинька?

Сьогодні сидів, гадав і захотів написати на тему інтернет-залежності.

Одного чудового сонячного дня я, як звичайно, блукав просторами інтернету в пошуках торентів з новими фільмами та активно заливав фото в Instagram і тут батько не витримав і каже: “Що ти з тим інтернетом цілими днями граєшся та вийди трохи на вулицю а то як наркоман сидиш”.

Я, звичайно, взяв телефон і пішов “юзати у ВК ” на вулицю. І тут я допетрав та я ж ” грьобаний інтернетівський наркет”.

Замість того щоб мандрувати Україною, проводити час з друзями , купатися у водоймах та бувати в інших цікавих місцях, я постійно задрочу у соціальних мережах.

Це відбувається на роботі, вдома, на відпочинку.

Ця залежність від соціальних мереж накрила мене з головою і мушу тепер кожного дня дивитися чи не написав хтось повідомлення , чи запостив хтось фото, щоб лайкнути, переглядаю різні меми та відправляю друзям повідомленням, щоб потім вони написали на кшталт : ахахаха….. бугагагага….)))).

Також читайте:   Обираємо оперативну пам’ять правильно

Постійно поповнюю рахунок в телефоні, щоб сидіти в “кантахтах” “ін100грамах.”

Не можу уявити собі на секунду, що соціальні мережі зникнуть і що я тоді буду робити далі…

Ось недавно переписувався з однією симпатичною панянкою та й питаюсь в неї чого не заходила довго у “ВК”, а вона у відповідь пише, що краще з друзяками помандрує до Тернополя ніж задротити в тих “контактах”. А я такий сиджу та й думаю во я «зад рот».

Єдний плюс до якого я ще не дійшов – так це статуси …. Люди вже зовсім з глузду з’їхали, пишуть в себе в статусах типу одружився , заручився , розвівся , спився та ін…

Скоро хлопці пропозицію дівчатам робитимуть так : кинуть у повідомлення романтичну музичку , якусь гіфку з обручками двома, потім обоє напишуть в себе в статусах, що вони заручені, все тепер вони можуть обмінятися логіками і паролями.

Ще тепер, коли я второпав своє “задротство” і буду намагатися це літо проводити на свіжому повітрі ….лол… Возможно…

Інтернет та соціальні мережі – це зло.

З вами був Омелько Косопизд, до нових зустрічей в ефірі.

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 29.06.2014 пише:

    Омельку, я знаю людей, які ще більше “задрочують” в Інтернеті, тому твоя залежність тільки на початковій стадії. А щоб зайвий раз не заходити в “кантахти”, включи СМС-оповіщення.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*