Про відпустку, травму на рівному місці та настрій - Блог про Львів

Про відпустку, травму на рівному місці та настрій

Черговий день, а з ним і робочий тиждень завершується, а це означає, що настав порції філософії від Ігоря Воробуса. Давно її не було.

Отже, про що думаю на цей раз?

По-перше, від сьогоднішнього дня я йду у відпустку й стаю невловимим для людей. Ще раніше казали, що мене важко впіймати, а тепер у найближчий місяць буде ще веселіше.

Є багато планів на подорожі. Відкрию маленький секрет, відпочивати буду не в Україні, а за кордоном. Хочу відкрити для себе нові країни й нові види відпочинку. Слідкуйте за мої фейсбуком та інстаграмом. По можливості буду намагатися викладати туди цікаві світлини.

А вже по приїзді спробую порадувати наших читачів враженнями від цих поїздок.

Травма на рівному місці

Як це часто трапляється, але коли я десь маю їхати, постійно маю проблеми зі здоров’ям. Вчорашній день не став виключенням. Здається поїхав на просте футбольне тренування з «групою здоров’я» й в одному з епізодів на рівному місці отримав травму спини. Дограв свої матчі, але що було зі мною потім – це треба бачити. Стара хвороба є й маю надію що за тиждень-два буду у складі. Тим більше, що незабаром розпочинається Перша ліга під егідою об’єднання любительських команд Львівщини, де наша команда «Перша Приватна Броварня» займає перше місце в турнірній таблиці.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді місяці

Формат публікацій

Те, що Воробус зникне із ефіру на декілька днів не означає, що на цьому ресурсі не будуть з’являтися нові пости. Є підготовлені пости від мене, є інші автори, які будуть підтримувати ритм сайту. А він, як відомо, є таким, що якщо не кожного дня, то через день тут мають з’являтися нові публікації.

Мотивація та настрій

Все-таки, розумію, коли він є, то я літаю немов на крилах. А якщо нема, то пиши пропало. Люди, які мене знають зрозуміють про що я.

Читайте Воробуса, подорожуйте, відпочивайте доки тепло й залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*