Озеро “Задорожнє” – 2014 - Блог про Львів

Озеро “Задорожнє” – 2014

Озеро в Миколаєві

Продовжуємо радувати своїх читачів все новими та новими публікаціями. Про що буде будемо говорити далі?

Відповідаю, як і обіцяли про відпочинок, а якщо конкретніше про Задорожнє озеро на якому вашому покірному вдалося побувати минулих вихідних.

Чесно скажу, на озеро не планував їхати тому що мав дуже багато справ, але все сталося якось так спонтанно і Воробус таки засмагав суботнього дня на сонечку та похлюпався у теплій водичці.

Знаходиться озеро неподалік Миколаєва, а це приблизно в 40 кілометрах від Львова. Доїхати сюди можна як на приватному транспорті (автомобіль, автобус, мотоцикл) так і залізницею.

Лише будьте уважними, бо не всі поїзда тут зупиняються. Наприклад, поїзд Львів – Мукачево біля озера не зупиняється. Натомість люд їздить електричками: Львів – Лавочне або Львів- Моршин.

Ціна проїзду не змінилася і становить 7 гривень в одну сторону. Розклад руху треба узгоджувати додатково. Якщо приблизно то Лавочне їде десь о 8 годині 50 хвилин.

Якщо їдете на автомобілі, то треба повернути направо біля автобусної зупинки – «Дроговиж» і їхати весь час біля колії.

Спершу дорога буде у ганебному стані, але вже біля самого озера ви побачите добре заасфальтовану дорогу.

Пляжі і кількість людей. Відпочивати на озері «Задорожнє» можна у багатьох місцях. Є пляжі як безкоштовні, так і платні.

Також читайте:   Сніг випав, а бугеля зняли: совковий Славськ далі позориться

Як їх розрізнити? Все просто, де більше людей – там дешево, де менше – дорого. Знаю, що ціни на вхідні квитки коливаються від 5 гривень.

На території пляжів є туалети, пару генделиків. Єдине що мені не подобається, так це те, що нема де сховатися. Тут варіант або брати з собою парасольку або пектися на сонці.

Зовсім інша ситуація із відпочинком на другому березі озера у так званому приватному секторі. Потрапити туди дуже важко, але все ж можливо.

Треба просто їхати туди і питатися охоронців що, де і по скільки. Як мені казали люди, там вхід і заїзд лише по перепустках.

Тому, особливо хлопці будуть мати мету знайти собі жінку саме в цих особняках. І заїзд буде безкоштовним, і своїх друзів зможете запросити на хороший відпочинок.

Якби там не було, озеро «Задорожнє» завжди користувалося особливою популярністю серед місцевого населення і кожного разу коли сюди приїздиш розумієш, що є в нашій країні ще цікаві місця.

До речі, на прокат також можна брати скутери, катамарани тощо. Цін не знаю, бо більше засмагав та плавав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. skydiver 06.08.2014 пише:

    Задорожнє то сила. Наше львівське море)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*