Кабак чи природа? - Блог про Львів

Кабак чи природа?

Природа?

Досить часто мене запитують, а де на думку Воробуса найкраще святкувати якусь знаменну подію? Іменини, день народження, свято на роботі і так далі.

Ваш автор на це питання відповідає досить таки лаконічно – на природі.

Чому так і які переваги у того ж кабака над природою читайте у сьогоднішній статі на блозі Воробуса.

Воробус любить природу, але не означає, що її мають любити всі. Комусь подобається святкувати теж день народження в горах, комусь вдома, комусь в кабаку.

Природа і чому так добре святкувати?

На природі є свіже повітря, ви дихаєте, насолоджуєтеся життям, можна посмажити шашлик, зібрати багато людей та це набагато економніший варіант по грошах від того ж кабака. Ціни на продукти зараз ще ті, і якщо буде багато людей, то ви влетите у копійку.

Мінуси природи

Погода, яка у будь-яку хвилину може зіпсуватися, налетіти дощ, сніг і так далі. Та і в ту ж зиму на природі довго не посидиш через холод. Тому, природа залежить від погоди.

До мінусів ще би відніс те, що прийдеться все самому готувати на відміну від того ж кабака, де ви приходите на все готовеньке.

Ще мінусом є те, що зараз не дуже то і дозволяють пиячити у громадських місцях, тому можна мати проблеми із міліцією. Тому, якщо вибирати святкування на природі, то треба або мати місце на дозволеній території або ж їхати далеко в ліси де якраз цієї міліції нема.

Також читайте:   Чому дівчата так люблять ходити у штанях

Ще треба збирати дрова щоб розпалити вогонь, все з собою брати, тягати, тому багато кому варіант природа не подобається.

Кабак і чому там добре святкувати?

Приходиш туди, береш у руки меню, все замовляєш на конкретну дату, нічого тебе не цікавить, приїхав на таксі і гуляєш цілу ніч а то і дві ночі.

Як варіант можна замовити музику, танцювати, чого так дуже і не зробиш на природі. Єдине що там добре – це взяти магнітофон з батарейками, які згодом можуть сісти.

Кабак і які його мінуси

Найперша причина – це дороговизна. Якщо ти не маєш багато грошей, то і не треба туди пхатися. Багато людей не запросиш, бо тоді попадеш у гроші. Взимку кабак добре, а ось влітку там може бути жарко, нема чим дихати і так далі. Тому, в таку пору року більше підходить природа.

В кабаку дуже то і не поспіваєш, бо окрім вас там ще є й інші відвідувачі. Ну, хіба що візьмете і замовите весь кабак на себе і свою компанію.

Ось такі от мої домисли, тому якщо хтось мене буде питати що би вибрав я, то відповідь однозначна – природа.

А якому місцю ви, читачі блогу, віддаєте перевагу?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*