Футзал. Турнір “Героїв УПА”. “Keep Calm” 4:7 “Фанат” (у боротьбі, але знову програємо) - Блог про Львів

Футзал. Турнір “Героїв УПА”. “Keep Calm” 4:7 “Фанат” (у боротьбі, але знову програємо)

Keep Calm

Продовжуються змагання на футзальному кубку серед аматорських колективів під назвою – «пам’яті Героїв УПА».

Сьогодні свої чергові поєдинки проводила команда за яку виступає автор блогу – «Keep Calm».

Знову ж таки нам протистояли сильні команди. Але, про все по-порядку.

З самого ранку прийшлося грати проти команди «Фанат».

Це вже не той «Фанат» Коробова що був у минулі сезони. Зараз тут зібрані ще більш сильніші гравці такі як: Храмов, Корнєєв, Ділай, Когут, Надопта і так далі.

Цікаво було подивитися як буде виглядати команда аматорів, які зібралися вдруге в такому складі проти людей, які вже «понюхали» пороху різного роду змагань.

По-особливому налаштовувався на цю гру і ваш автор. У складі команди «Фанат» грає багато моїх колег, яким їсти не дай, а краще забити гол Воробусу.

Що можна сказати по грі?

Як і у матчі проти команди «Сало Япі» ми грали достойно лише один тайм. У першій 20-ти хвилинці суперник довго катав м’яч і довго не міг знайти ключі від наших воріт.

Ми ж у свою чергу робили небезпечні контратаки і якби гравці «Keep Calm» зуміли забити першими, то було би значно цікавіше.

А так під кінець першого тайму завдяки голам Храмова та Ділая суперник повів у рахунку. Правда до перерви один гол ми таки відквитали.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Півфінал. Енергія 1:2 Єнакієвець (відео)

На мою думку, саме цей перший тайм – поки що кращий на цьому турнірі для нашої команди.

Початок же другої 20-ти хвилинки виявився невдалим для Воробуса і компанії. Протягом якихось 3-4 хвилин ми пропустили 3 голи без відповіді.

Так, згодом ми таки зібралися, але відіграти в досвідченої команди таку перевагу в рахунку було вкрай важко.

До завершення гри ще було 3 голи у ворота команди «Фанат» і два в наші, вихід одного із «ветеранів» аматорської ліги – президента команди суперника – пана Коробова, який дуже вже хотів забити автору блогу.

Не на цей раз, хоча момент він мав і непоганий.

Атмосфера на трибунах теж сподобалася, хоча нашу команду підтримувало мало людей від того і хотілося продемонструвати що ми явно не гірші.

Звучить фінальний свисток арбітрів зустрічі, який фіксує перемогу команди «Фанат» із рахунком 7-4, а це означає що суперник зберігає шанси на вихід із групи, а нам залишається лише гідно завершити цей турнір в матчах проти команд: «Інкогніто» та «Львівгаз».

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*