У пропущеному матчі 4-ого туру Енергія перемагає Сокіл (відео) - Блог про Львів

У пропущеному матчі 4-ого туру Енергія перемагає Сокіл (відео)

Легчанов перемагає

У пропущеному поєдинку 4-ого туру чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала грати в гості до хмельницького клубу – Сокіл, який цього сезону особливими результатами своїх вболівальників не радує.

Перед поєдинком були побоювання за результат цієї гри, адже буквально кілька днів тому львівська команда грала в Кубку УЄФА .

Протягом чотирьох днів «енергетики» фактично одним складом зіграли три гри. Та й психологічно вони були надламані, адже вийти в наступний раунд змагань так і не зуміли.

Проте, як показав поєдинок у Хмельницькому, про кризу й мови бути не може. І це при тому, що наша команда по ходу матчу «горіла» двічі.

Спершу на виході помилився кіпер – Кардаш і Хамдамов ударом головою відкрив рахунок. Михайло Грицина за 4 хвилини його зрівняв, але вже за пару секунд чудовий по красі вдався Педяшу (Сокіл).

Пішла подача з кутового й гравець хмельничан чудовим ударом злету вколотив «шкіряного» у дев’ятку наших воріт.

Здавалося зараз Енергія попливе. Тим більше, що чудовий шанс забити гол втрачає знову ж таки гравець Сокола.

Проте, клас нашої команди є клас. Ще до сирени на перерву Кордоба та Легендзевич допомагають вийти вперед саме львівській команді.

Також читайте:   Чемпіонат Білорусі: відбулись перші матчі «золотої» та «бронзової» серій (відео)

А на початку другого тайму Радевич та все той же Кордоба просто таки декласують господарів паркету.

Знаючи головного тренера Сокола – Романа Ковальчика можна було припустити, що він здаватися не буде й випускатиме п’ятого польового гравця. Так згодом і станеться, але на все що спроможеться його команда так це ще один гол.

Після чудової атаки відзначиться все той же Педяш.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу «енергетиків» із рахунком 5-3, а це означає, що саме наша команда набирає три очки із 9-ма пунктами в активі зараз ділить 2-4 місце разом з такими командами як: Локомотив та Титан-Зоря.

До речі, саме з останньою командою ми зіграємо в неділю поєдинок вже 5-ого туру. Початок цього матчу в палаці спорту «Галичина» о 13 годині.

Перше ж місце поки що посідає новачок елітного дивізіону – київський клуб ХІТ, який поки що здобув чотири перемоги в чотирьох матчах.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Соколом та Енергією:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*