Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар – БАТЕ. Прев’ю. - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар – БАТЕ. Прев’ю.

Знову буде розгром?

Черговий день наступив, а він, до слова, сьогодні обіцяє бути футбольним адже саме в цей день буде проводити свій поєдинок Ліги Чемпіонів – донецький Шахтар.

Команда Мірчі Луческу на стадіоні «Арена Львів» буде приймати гостей із Білорусії – команду БАТЕ.

Які прогнози на цю гру, чи варто очікувати аншлаг, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Розпочну із передматчевих новин. Так от, у складі білоруської команди має повернутися форвард – Родіонов, який є безперечно важливою фігурою у складі БАТЕ.

У першому поєдинку він не грав і можливо від того ворота нашої команди так і залишилися «сухими».

В складі Шахтаря окрім Кучера всі здорові. Олександр зараз працює за індивідуальною програмою і думаю сьогодні ввечері на полі так і не з’явиться. Та, якщо так подумати в складі «кротів» і так є ким замінити цю людину.

Очікується вихід на поле Дмитра Чигиринського та Ярослава Ракицького.

Йдемо далі. Стадіон і чи варто очікувати аншлаг? Сьогодні зранку дивився на схему стадіону і скільки на даний момент продано квитків.

Так от, на грі Шахтар – БАТЕ за прогнозами фахівців очікується близько 20-25 тисяч людей. Це приблизно 80% наповненості арени.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Плюс Зоря, мінус Чорноморець (відео)

БАТЕ не Порту і багато людей на цю гру йти не хоче. От якби приїхав у Львів – мадридський Реал чи мюнхенська Баварія, думаю квитки би всі розібрали за кілька тижнів до гри.

Прогноз від Воробуса

Я не знаю чому, але досить часто мої припущення не здійснюються. Настав час ламати традиції чи що?

Так от, після розгромного домашнього фіаско в минулому поєдинку між цими командами (Шахтар переміг БАТЕ із рахунком 7-0) думаю гості захочуть взяти реванш.

Йти вперед вони особливо не будуть, будуть діяти на контратаках, тому думаю рахунку великого не буде і «гірники» спокійно здобудуть свою перемогу із рахунком 2-0.

Перемагати білорусів треба якщо команда сподівається на вихід у наступний раунд змагань найпрестижнішого турніру Європи.

Ваш автор собі теж придбав квиток на цю гру і сьогодні ввечері піде вкотре дивитися на матч Ліги Чемпіонів.

Вже завтра, очікуйте репортаж із-за куліс цієї гри. Має бути цікава гра як і те як будуть поводитися фанати обидвох команд.

На матчі в Білорусії підтримка була ще та.

Залишайтеся з нами і вже незабаром очікуйте нову публікацію на нашому ресурсі. На цей вона буде на філософську тематику.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*