Хто “плавить” ФК Карпати? - Блог про Львів

Хто “плавить” ФК Карпати?

Карпати можуть зникнути?

Коли вчора до мене зателефонував знайомий і повідомив мені новину що з футбольного клубу Карпати вкотре зняли очки в чемпіонаті я не повірив. Думав що це жарт, але коли зайшов в інтернет то переконався, що інформація дійсно відповідає дійсності.

Тепер у нашого клубу -1 очко і вони знаходяться на останньому місці в турнірній таблиці. Чесно скажу, дуже дивною мені здається вся ця ситуація із футбольним клубом нашого міста.

Хто «плавить» Карпати, чому клуб не може заплатити гроші колишньому своєму кіперу – Богатінову і що буде далі. Спробую висловити свою точку зору.

Те, що команда ФК Карпати є візитною карткою нашого міста відомо всім. І уявити що команди не буде у найвищому дивізіоні якось навіть в голові не прокручується.

Але, якщо ситуація буде розвиватися у такому ж руслі, то команда таки понизиться у дивізіоні, адже за форматом чемпіонату цьогоріч вилітає одна команда.

Так хто ж «плавить» Карпати?

1. Все робиться для того, щоб згодом ФК Шахтар став візитною карткою міста. Як відомо, в Донецьку команда грати не може, тому в інтернеті з’явилася інформація що власник клубу – Ахметов хоче перевезти команду у Львів.

Відповідно, для чого у Львові дві команди у вищій лізі. Нехай Карпати пограють трохи з різними селами.

Варіант, але думаю – це утопія. Шахтар має стадіон «Арена Львів» і до Карпат він жодного відношення не має.

Також читайте:   «Галицька здоба» здобула першу перемогу в Суперлізі Львівщини

2. Керівництву Карпат набрид клуб і він вирішив його сам «сплавити». Ну, яким чином можна пояснити ситуацію із невиплатою грошей Мартіну Богатінову? Петру Петровичу ці гроші заплатити як мені сходити і купити хліб у магазин.

Але, чогось він цього не робить. ФФУ давно вже попереджало, що санкції будуть суровими. Не здивуюся якщо наступного разу команду автоматично понизять у класі.

Теж утопія, тому що президенти клубів люди такі що якби не хотіли фінансувати, то сказали що клуб збанкрутів і все. «Живий» приклад – київський Арсенал.

Де він зараз?

3. У Карпат нема майбутнього і саме таким чином треба «сплавити» клуб. Ну, а як тоді можна пояснити результати команди в останніх трьох сезонах.

Ми вічно боремося за виживання, вболівальники чекають на результат.

4. Ніхто команду не «плавить».

У кінці сезону ніхто вилітати не буде, тому знімати можна і 20-ть очок. А конфлікт між Богатіновим і Карпатами це особиста кухня.

Звісно, це все лише домисли, але в даному випадку страждає вболівальник клубу. Коли був на останній грі із Зорею, то бачив що люд зневірюється у команді. Люду на матчі ходить мало, одна критика від людей. Маєш бути якесь рішення по клубу.

Хоча, не сперечаюся, є і віддані фани, які з командою усюди.

Клуб місту потрібен і сподіваюся він таки буде існувати і грати як мінімум у Лізі Європи.

А поки що прикро…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zars 06.11.2014 пише:

    Воробусе! У Карпат “Мінус одне” очко!!! Будь уважний 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*