Як Воробус ходив на матч Шахтар – БАТЕ (відео) - Блог про Львів

Як Воробус ходив на матч Шахтар – БАТЕ (відео)

Гімн Ліги Чемпіонів

Черговий день наступив, а це означає, що настав час порадувати читачів блогу новими публікаціями. Звісно, що перше про що будемо говорити так це про вчорашній футбол.

А він, до слова, був великим. Не кожного ж дня у місті проводяться поєдинки найпрестижнішого європейського турніру під назвою – Ліга чемпіонів.

На цей раз в гості до команди Шахтар приїхало білоруське БАТЕ. Цікаво було глянути на наших сусідів, а саме чи зможуть вони щось протиставити нашій команді після домашніх 0-7.

Як покаже згодом гра – не змогли і знову «гірники» доволі легко зуміли перемогти із рахунком 5-0. Відео голів можете побачити внизу цієї публікації.

А зараз про інше – про атмосферу на стадіоні, адже Воробус як і обіцяв ходив таки на цю гру.

Перед матчем у ЗМІ активно говорилося про те, що на матчі можливі провокації, можуть вивішувати провокаційні прапори. Так от, мені було дуже дивно, але на цей раз Львів себе показав з найкращого боку.

Не було ні фаєрів, ні бійок, ні багерів. Та і взагалі п’яних вболівальників було дуже мало.

Під час гри

Чому так? Напевно тому, що на вході людей активно обшукували. Це робили як перед входом на стадіон, так і безпосередньо в сектор.

Пам’ятаю ваш автор у перерві матчу ходив в туалет, то коли повертався назад на своє місце мене знову ж таки уважно обшукували.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ 2021. У матчі лідерів «Галицька здоба» поступилася «NG Metal»

Чи правильно це? Думаю що так, адже від рагулів ніхто ніколи не застрахований.

Атмосфера на стадіоні була, як завжди хорошою. Люди приїхали на гру із різних міст.

Єдине що кинулося в очі, так це те, що підтримка вчора була якоюсь не такою. Можливо ваш автор звик до поєдинків Карпат, де люд активно співає українські пісні, ультраси «заряджають».

Тут також співали, але переважно гімн України, «хто не скаче той москаль», а також запускали хвилю.

Звісно, що особливі емоції були тоді, коли команда з України забивала голи. Також бачив як люд пробував із прапорців зробити великий прапор Шахтаря, але ясно що це не вдалося.

Чому? Тому що патички на прапорі вузенькі і швидко ламаються.

Шахтар-БАТЕ

Загалом все пройшло спокійно, без особливих ексцесів. Єдине щоб хотілося, щоб гравці донецької команди більше дякували людям за підтримку.

Без неї було би важко здобути заповітні «вікторію».

25 листопада Львів знову житиме турніром під назвою – Ліга Чемпіонів. На цей раз в гості до Шахтаря приїде іспанський клуб – Атлетік.

Тому, можна не сумніватися, що стадіон буде знову заповнений. Це буде потім, а поки що пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Шахтарем та БАТЕ:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*