Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:1 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:1 Енергія (відео)

Енергія програє

Дочекалися… нарешті у футзальному чемпіонаті України розпочалося найцікавіше, а саме матчі плей-офф. Чим ці матчі цікаві, так це тим, що результати тут можуть бути різними.

Чого лише варта пара команда Локомотив та Енергія. Останні хочуть захистити свій титул, а перші вже давно про нього мріють.

На жаль, у першому матчі півфінальної серії плей-офф Енергія зазнала поразки із рахунком 1-3.

Чому так сталося, чи є шанси виправити помилки та багато іншого читайте далі.

Початок пройшов скучно, команди ніби вивчали один одного і боялися допустити помилку. Десь так і думав, що в’язка гра триватиме до голу. Так і сталося. Шкода що забили не ми, а команда суперника.

4 хвилина – на ударну позицію вивели Клочко і Євген не схибив. Енергія почала пробувати відігратися, але господарі поля були кращими.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів паркету. А ось друга 20-ти хвилинка подарувала глядачам справжнє видовище. Спершу Енергія рахунок зрівняла, Коваля вивели сам-на-сам із кіпером Локо і Сергій вдало використав свій шанс.

Звісно, що господарі паркету не хотіли миритися із такими перебігом подій, і тому вони почали штурмувати ворота «енергетиків». Правда чудово в Енергії у воротах грав Кардаш, який неодноразово рятував свою команду від неминучих голів.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 2:3 "Княжий ринок-2"

Але, і він був безсилий, коли на 27 хвилині чудова комбінація вдалася господарям паркету, яку вдало завершив Білоцерківець.

Замість того, щоб взяти паузу, проаналізувати свої помилки, Енергія побігла вперед і пропустила знову. Схожа комбінація і вже на цей раз Сорокін вколочує шкіряного у сітку воріт львівської команди.

Енергія одразу ж перейшла на гру із п’ятим польовим, але в цей день кураж впіймав кіпер Локомотива, який відбивав все що летіло у площину його воріт.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує таки закономірну перемогу Локомотива із рахунком 3-1 і це означає, що рахунок у серії до трьох перемог стає 1-0 на користь харківської команди.

Сьогодні у Харкові відбудеться другий поєдинок між цими командами. Енергії будь-що треба брати реванш, бо їхати до Львова із 0-2 не гоже.

Бажаємо перемоги львівській команді і нагадаю, що сьогоднішня гра розпочнеться о13 годині.

В іншій півфінальній парі івано-франківський Ураган на своєму паркеті переміг луганський ЛТК із рахунком 6-1 і тут також рахунок у серії став 1-0.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: galsports.com/a>.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*