Чому квитки на електротранспорт не можна купити в автоматі? - Блог про Львів

Чому квитки на електротранспорт не можна купити в автоматі?

Автомати без квитків

Вихідні тривають, погода трохи стабілізувалася і протягом дня не те що можна, а треба йти гуляти що і зробив сьогодні ваш покірний автор.

Звісно, що само собою Воробус прихопив зі собою фотоапарат і вже зараз на вас очікує чергова порція, сподіваюся цікавих, публікацій.

Розпочнемо із моєї улюбленої теми – транспорту, адже тут знову ж таки почали відбуватися казуси.

На цей раз будемо говорити про електротранспорт, а саме про методи розрахунку в цьому виді громадського транспорту.

Так от, захотів сьогодні ваш покірний проїхатися трамваєм, прийшов на зупинку і поки ще не було транспорту вирішив придбати квиток в автоматі для купівлі квитків.

Для чого ж зайвий раз турбувати водія? Він і так має дивитися на дорогу, а тут ще й кожен його дістає, що дай один квиток, а я маю лише 50-ть гривень тощо.

Підходжу до автомата, переді мною якраз стояв чоловік (що він там робив точно не знаю), дочекався таки своєї черги, дивлюся на пункти меню і не можу збагнути чи то я такий олень чи квитки на електротранспорт зараз купити не можна?

Знаю, багато хто мене зараз запитає, а як же автор блогу їздив до цього електротранспортом?

Відповідаю, у червні мав проїзний, а в липні якось був купив кілька квитків в кіоску і мені вистачало.

Також читайте:   На Сихові з'явиться нова дорога

Не знайшовши пункту меню – «квитки», Воробус таки сів у трамвай, підійшов до водія і давай питатися його чому я не зміг купити квиток у автоматі?

Здивуєтеся, але водій трамваю мені відповів наступне. Виявляється квитки з автоматів на вулиці зникли ще у червні місяці. Причина – ЛКП «Львівелектротранс» розірвало угоду з банком, який їх обслуговував.

На даний момент триває укладення договору з новим банком (що ж так довго?) і коли вся процедура завершиться, то квитки знову ж таки можна буде купити в автоматах самообслуговування.

Все це добре, але невже не можна людей якось про ці проблеми повідомити. Є ж салон трамваю, водії, зрештою музику то там інколи вмикали.

Так от, повідомте пасажирів і вони будуть знати.

А то знову треба йти в кіоск, питатися продавців чи є квитки або ж діставати двома гривнями водія щоб той продав вам перепустку на одноразовий проїзд.

Чекаємо укладення нового договору, а поки що Ігор Воробус купив собі 10 квитків і буде мати на декілька разів, щоб зайвий раз не напрягатися.

Залишайтеся з нами… Незабаром ми продовжимо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Тарас 12.07.2015 пише:

    Я як маю 50 гривень, то купую собі 25 квитків, деякі продаю іншим пасажирам, якщо вони мене просять передати гроші, а решту просто ношу в гаманці і потрохи використовую.

  2. arhivarius 13.07.2015 пише:

    В електротранспорті все якось зрозуміло – людина передала гроші на квиток водієві, а йому передають квиток. Зовсім інша картина на так званих маршрутних таксі. Люди передають гроші за проїзд, а водій навіть не збирається передавати квиток. Звичайна законна крадіжка, за яку ніхто не б’є по руках водіїв. І це насамперед дуже вигідно власникам маршрутів, та їх водіям. Кради скільки можеш – ніхто тебе не звинуватить у крадіжці. А за цілий день назбирається кругленька сума, за яку можна і за грати сісти.

    • VIK 13.07.2015 пише:

      правильно, а так як підрахувати немає як, то можна і сказати, що в нас мало людей їздить, тому транспорт не окуповується і треба піднімати ціни на проїзд 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*