Війна за Пекарську - Блог про Львів

Війна за Пекарську

Пекарська

Минуло майже два місяці від того часу, коли Пекарську було відкрито після капітального ремонту.

Зрозуміло, що ця вулиця змінилася. Тут було замінено всі комунікації, облаштовані нові місця для паркування автомобілів, спроектовані велосипедні доріжки, звужена вулиця, зрубані старі й насаджені нові дерева. Здається ніби все гаразд, але є одне «але». Вже у перший день затятий велосипедист Воробус вирішив проїхатися цією вулицею.

Одразу ж перша моя подорож завершилася сутичкою з рагулями. Так, зараз мені багато хто може дорікнути, що я думаю лише за себе, буду мати автомобіль, то буду думати про нього, а за ровер забуду. Це буде потім і те може…. А поки що я захищаю права велосипедистів.

Для мене є диковиною коли власники автомобілів тупо паркуються на доріжці для велосипедистів. Ось уявіть собі що я – велосипедист, тупо зупинився на проїзній частині, витягнув стіл, поставив мангал і почав готувати шашлик. Щоб про мене подумали водії. Точно що не сповна розуму. Так чому я маю їхати по законній велосипедній доріжці й оминати рагуля-водія, якому закортілося припаркуватися.

Також читайте:   У львівських трамваях увімкнули тепло?

Вже з перших днів я почав війну з автомобілістами. Заяви на Гарчу лінію міста працювали через раз. Тому, якщо Андрій Іванович і компанія не реагують на ваші звернення, то треба звертатися до уряду. Щоб наші читачі розуміли у нас в країні функціонує урядова гаряча лінія. Ось якщо туди написати звернення, то вони неодмінно вас почують.

Гаряча лінія міста приїде розібратися з горе-водіями, але вона їх не завжди застане. Управління безпеки міста зробить рейди, але в ці години порушень може й не бути. Куди цікавіше з урядовою. Там перед тобою звітуються, телефонують, присилають листи додому й мають вплив на місцеву владу.

Будете можливо здивовані, але саме завдяки уряду вдалося побороти рагулів-водіїв. Ледь не кожного дня дивлюся чи є порушення на Пекарській. Таких масових як колись немає. Буває хтось зупиниться на кілька хвилин, але не більше.

Боріться за свої права. Якщо є велосипедна доріжка, то вона має бути для велосипедистів, а не для рагулів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 30.10.2021 пише:

    Це звичайно круто, що в нас такий чуйний уряд, але коли уряд мусить займатися паркуванням, то виникає питання навіщо тоді місцева влада

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*