Нідерландські чи українські шкарпетки: які кращі? - Блог про Львів

Нідерландські чи українські шкарпетки: які кращі?

Шкарпетки

Тема подертих шкарпеток сподобалася нашим читачам і ваш покірний вирішив її продовжити. Подивимося чи вона так піде «на ура» і цього разу.

Отже, діло було так… Йшов якось після роботи Воробус, зустрів хорошого приятеля, який також з колегами повертався додому й ми вирішили разом попити пивця.

Погода була хорошою, компанія весела, тому чому б не розслабитися.

Як завжди, в таких компаніях починаються розмови про щось цікаве. Хтось обговорює останні політичні новини, хтось футбольні матчі, хтось дівок тощо.

На цей раз ми заговорили про шкарпетки. Будете сміятися, але ця тема сподобалася всім.

А все тому, що коли ми з приятелем роззулися, то виявилося що як у Воробуса, так і у колеги на великому пальці були дірки.

Приїхали, що називається…

Ладно там Ігор Воробус нічого не говорив, а от друг почав жалітися, далі цитую: «Був нещодавно в Амстердамі, купив кілька пар шкарпеток, за кожну пару давав по 2 євро, а вони так швидко розірвалися. Я думав, що закордоном роблять шкарпетки якісніші, але нічого подібного».

А далі пішли до мене запитання: «От скажи, Воробусе, скільки ти заплатив за свої шкарпетки?» Звісно, що автор блогу відповів щиро, що я за 20 гривень купив три пари.

Також читайте:   Тарас Семенюк в гостях у Воробуса

Тобто виявляється, що моя пара шкарпеток коштує в середньому гривень 6-7. А в друга виходить десь приблизно 30-40 гривень. Ціни, звісно що приблизні.

І які ж шкарпетки купляти вигідніше? Виходить що таки українські. Не весь наш продукт такий поганий як здається.

Якщо заглиблюватися ще більше, то справа тут явно не у матеріалі з якого їх роблять. Буває й таке, що в людини такі ноги або ж взуття. В останньому теж можуть бути проблеми.

От в Ігоря Воробуса є взуття, коли в нього засуваєш свої ноги зранку, то надвечір ви вже ходите з подертими шкарпетками.

Що робити тоді? Міняти взуття, бо ходити в подертих шкарпетках якось явно не пасує. Та і якщо повертатися до минулої публікації, уявіть собі що буде якщо ви прийдете до коханої дівчини в такому вигляді.

Сперечалися ми в цей вечір довго та нудно, пива випили теж багацько (щось йшло воно тоді як брехня по селі), але таки дійшли до логічного знаменника – за собою треба завжди дивитися і якщо виникають проблеми з чимось їх неодмінно треба вирішувати оперативно.

А шкарпетки? Краще купляти таки в Україні. Місцевого виробника підтримаємо і гроші зекономимо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 17.09.2015 пише:

    Не знаю як справи з чоловічими шкарпетками, але щодо жіночих скажу, що найкращими вважаються бамбукові. Вони коштують 35 грн. за пару. З дешевших – звичайні бавовняні. Коштують 20-25 грн. за пару. Вони теж непогані. Якщо дешевші – мабуть, будуть рватись. Але експериментувати ніхто не забороняє =)

  2. ViK 17.09.2015 пише:

    так, Воробусе, треба купляти наші відчязняні Червоноградські або Житомирські =))))))

    P.s. чекаємо на реаліті-експеремент, як Воробус, або хтось із його підлеглих прийде до 10-х різних дівчат в подертих шкарпетках)))

  3. vandriy 17.09.2015 пише:

    Слухайте, панове, а я також хочу з вами пива попити. Дайте знати як десь підете (але я в суботу та недвлю не зможу – іду на весілля). Дались вам ті шкарпетки.
    До речі – а де саме вони у вас рвуться в кінцф дня ? Якщо на великому пальці, то у мене теж таке було – я розкажу як з цим боротись ))

  4. Stakeholder 18.09.2015 пише:

    Ну все, пора відкривати рубрику “Шкарпетки”, просто невичерпний клондайк тем :))

  5. QWERTY 21.09.2015 пише:

    “Отже, діло було так… Йшов якось після роботи Воробус, зустрів хорошого приятеля, який також з колегами повертався додому й ми вирішили разом попити пивця…”
    …Прийшли в бар, взяли по пиву, сіли за столик і тут Воробус каже “Давай позмагаємося шкарпетками”. Визулися – і гоп ноги на стіл. І тут Воробус бачить, що в нього дві різні шкарпетки – чорна і біла. І то під сині джинси. І, о Боже, ще й дві диряві. І відразу рахунок 2:0 на користь приятеля.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*