Графіті Львова на стіні будинку на Патона - Блог про Львів

Графіті Львова на стіні будинку на Патона

Графіті Львова

Продовжуємо… і в цій публікації будемо говорити про такий вид мистецтва як графіті.

Серед моїх знайомих є багато людей, які його не люблять. Обґрунтовують свою апатію ці люди тим, що певній групі людей нема чим зайнятися як розмальовуванням стін чи дверей будинків в яких або щось продають, або ж просто живуть прості люди.

Воробус також не сказав би що аж такий вже великий прихильник графіті, але тим не менше є місця, де вони дійсно пасують. Пригадую про такі малюнки писав на Левандівці, на площі Святого Теодора, на проспекті Чорновола, напроти парку культури тощо.

З парком культури й взагалі гарно вийшло. Про Героїв Небесної Сотні, які життя поклали за волю нашої країни завжди варто пам’ятати, а то життя минає, роки, місяці, дні теж і далі люд просто забуває й не знає своєї історії.

Та, не будемо про сумне, а повертаємося до теми графіті. Так от, на черговий цікавий малюнок Воробус натрапив в одному із провулків неподалік вулиці Патона.

Діло було так… Повертався ваш покірний з футзального поєдинку, що проходив у приміщенні Мотозаводу, додому і щоб хоч трохи скоротити свій шлях додому, а їхати треба було з Патона, вирішив піти, як то кажуть, городами.

Не знав правда куди мене ця дорога заведе, але думаю якщо там є будинки, люди живуть, то якийсь заїзд має бути туди для транспорту.

Також читайте:   Кафе-бар "Магніт" у Львові

Іду такий собі, іду, людей на вулиці мало, собаки всі як один сказилися, бо почали злісно гавкати на Воробуса, подзвонив мобільний телефон, почав балакати по телефону і навіть і не замітив яку красу на стіні я минув.

Що роблю далі? Кажу приятелю що зателефоную пізніше, повертаюся до місця де був малюнок і просто таки аж настрій піднявся.

На звичайній стіні хтось так гарно намалював Львів, що дивишся на це все і милуєшся.

Що там зображено? Ну, по-перше, це костел святих Ольги та Єлизавети на привокзальній, а також церква святого Юрія.

Це, звісно, не аж такі мега візитки міста, але про них також багато хто знає. Та й справа тут взагалі не в цьому.

Такі графіті Львову потрібні. Людина повертається, скажімо, з роботи і бачить не сіру стіну, яка нагадує їй буденність, а Львів, що зображений на стінах.

У мене, особисто, після побаченого одразу ж захотілося йти прогулятися містом. Там ще стільки всього можна побачити.

На наступному тижні планую це зробити. Буде більше вільного часу й розповім вам згодом ще не про таке.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 26.10.2015 пише:

    Таке графіті радує око та тішить душу. Це вже мистецтво.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*