Концерт братів Дарміців у Львові - Блог про Львів

Концерт братів Дарміців у Львові

Брати Дарміці

Вихідні минули, були вони переважно дощовими. І лише вчора, в неділю 18 травня по-справжньому нагадало про себе тепло, адже на вулиці було тепло і можна було нормально погуляти або ж просто посидіти з друзями на природі.

Знаю, до наступних вихідних ще далекувато, якихось 5-ть днів, але вони знову ж мають бути дуже цікавими. На Воробуса чекають весільні забави і багато нових вражень та знайомств.

Одним словом, має бути дуже весело. Хоча, вже зараз шкодую що не зможу потрапити на одну цікаву культурну подію, яка відбудеться в суботу 24 травня в місті Лева.

Що це буде за така подія, як туди потрапити, скільки будуть коштувати квитки та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Ніколи би не подумав, що після відвідин симфонічного концерту за участю братів Дарміців так захоплюся класичною музикою. Один колега вже навіть жартує, що Воробус навіть після цього на звичні нудні гудки на телефоні поставив собі музику Баха.

Ось так от. А чому б і ні? Краще слухати класику чи яку-небудь гнилу попсу.

Вступну частину я написав, а тепер переходимо безпосередньо до самого анонсу. Так от, 24 травня свій черговий концерт будуть давати такі відомі брати Дарміці.

Так от анонсує свій виступ один із братів – Павло:

В суботу, 24 травня, о 16 годині 30 хвилин відбудеться наш концерт скрипкової музики.

Місце проходження цього культурного дійства, яке даруватимуть вам я і мої брати – Гарнізонний Храм Апостолів Петра і Павла. Знаходиться він за адресою: вулиця Театральна, 11.

Також читайте:   Наталя Гумницька про «діамантовий вінець» творчості Лесі Українки та ілюстрації Олесі Вітовської

Я вас щиро запрошую на наш концерт! Беріть своїх друзів, родичів, просто знайомих. Має бути цікаво.

Програма концерту:

Ми будемо виконуватимемо твори Й.С.Баха, В.А.Моцарта ,Г.Венявського та інших композиторів.

Щодо питання квитків.

Так от, концерт братів буде абсолютно безкоштовний. Вхід у храм буде вільним. Тому, якщо є час і бажання можете спокійно на нього піти.

Сподіваюся все пройде добре і вже після концерту брати поділяться своїми враженнями від нього.

Щодо Воробуса, то він вже спробує завітати на наступний концерт талановитих братів. До речі, досі не знаю скільки тих братів є. 🙂

Насамкінець, же опубліковую враження від одного із минулих концертів братів Дарміців від Галини Вдовиченко (українська журналістка та письменниця,заступник головного редактора щоденної газети «Високий Замок») та Лани Перлулайнен (письменниця, лауреат премії ім. Василя Стуса).

Галина Вдовиченко: Так, це було щось неймовірне. Брати талановиті і дуже-дуже симпатичні. Браво, хлопці! А Шостакович та Шопен і далі лунають у вухах – щойно згадаю.

Лана Перлулайнен: Щойно повернулася з концерту братів Дарміців. Хто забув чи полінувався – дуже багато втратили!

Чудове звучання скрипки і у Володимира, і у Олександра, і у Павла. Найменшого, Ромчика не було – він поїхав на музичний конкурс. Хай щастить! А такого Шопена, як у Володимира, я ще не чула, навіть не уявляла, що Шопен може бути настільки драматичним! Молодці хлопці!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*