Як облаштували відпочинкову зону на вулиці Хмельницького - Блог про Львів

Як облаштували відпочинкову зону на вулиці Хмельницького

Зоня для відпочинку

Як і обіцяв вчора у сьогоднішній публікації розповім про облаштування чергової відпочинкової зони у місті Лева, на цей раз на вулиці Богдана Хмельницького.

Саме на свято Великодня мені довелося побувати в цих краях, і, варто сказати, був приємно здивований побаченим.

Давненько не був в районі вулиці Богдана Хмельницького, а саме їхати до ринку Галицьке перехрестя. Пам’ятаю ще минулого року тут почали ремонтні роботи, які тривали не довго.

Так і думав, що буде нова відпочинкова зона й з’явиться нова велосипедна доріжка.

Остання порадувала, адже зроблена так, що й придертися нема до чого. Недаремно Воробус поставив їй 11 балів з 12-ти.

Але, не лише велосипедну доріжку облаштували в цих краях.

Не доїжджаючи до зупинки «Весна» по іншій стороні вулиці з’явився зовсім новий скейт-парк.

Скейт-парк

Підходжу до нього ближче й бачу, що дітлахів тут хоч відбавляй. Народ катається на скейті, бавиться в різноманітні ігри й вже не стоїть біля кіоску з пивом.

Давно пора створювати такі відпочинкові зони. Це стосується не лише скейт-парків, а й футбольних полів. А то чув я нещодавно історію як підстаркуватий дід виганяв дітей з штучного футбольного поля. Нехай би таке в Італії зробили…

Також читайте:   Автобус №1 у Львові

Просто в нас все робиться для власних потреб і аж ніяк не для людей.

Повертаючись до теми відпочинкової зони скажу, що окрім скейт-парку робітники зробили нову дорогу. Вона викладена з плитки й через кожні 30-40 метрів з’являються лавочки на яких народ собі сидить і відпочиває.

Відпочиваємо

А чому б і ні? Літо надворі, треба виходити й дихати свіжим повітрям, а не сидіти в чотирьох стінах в хаті.

Між дорогою з плитки та велосипедною доріжкою насадили квіти. Вони вже потрохи починають розквітати. Уявляю собі якими вони будуть в липні місяці.

Також було поставлено нову зупинку для громадського транспорту. Відтепер на зупинці «Весна» можна й сховатися від дощу. Колись і її не було.

Зупинка громадського транспорту

Одним словом, мене ця відпочинкова зона порадувала. Сподіваюся, що й майбутньому подібні речі будуть робити у багатьох кутках нашого міста.

От вже зараз подейкують що на вулиці Патона мають з’явитися ще одні тренажери на відкритому повітрі. Як будуть, то обов’язково поїду туди, зроблю кілька світлин і напишу про все це на блозі що ви зараз читаєте.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*