Велосипедна доріжка на вулиці Богдана Хмельницького - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Богдана Хмельницького

Велосипедна доріжка на Хмельницького

А тепер повертаємося до теми велосипедів. Літо надворі тому можна вже не думати що холодно в одне місце, а спокійно брати велосипед і їхати або ж на прогулянку, або ж навіть на роботу.

Головне щоб дощ не падав. Хоча бачив раз як людина їхала на двохколісному в дощовику.

Тим не менше, будемо говорити у сьогоднішній публікації про чергову велосипедну доріжку, яку мені вчора вдалося побачити у нашому місті й знаходиться вона на вулиці Богдана Хмельницького.

Був здивований, коли приїхав туди і побачив як тут все гарно облаштували. Але, про це все вже завтра, а поки що про велосипедну доріжку.

Отже, простягається вона від Галицького перехрестя й фактично до кільця що біля автостанції №2. З іншого боку ринку вона проходить до початку вулиці Грінченка, потім переривається і знову з’являється на вулиці Богдана Хмельницького.

А тут вже стає куди цікавіше. Вважаю, що ця велосипедна доріжка є на рівні доріжки на вулиці Стрийській та Липинського однієї з кращих у нашому місті.

Чому так?

По-перше, вона зроблена окремо від дороги, де ходять люди і це вже добре. А то вчора вдалося прогулятися центром. Побачив стільки рагулів, які стояли на велосипедних доріжках що біля проспекту Свободи що просто схопився за голову.

Також читайте:   Чому ж так не щастить або велосипедні пригоди на Сихові

Реально, нашим людям треба кожного дня проводити профілактичні бесіди на ці теми. Людина їде на велосипеді, має сигналити щоб їй звільнили дорогу, а то й більше, деколи приходиться навіть злазити, бо ніхто поступатися не хоче.

На Хмельницького все по-іншому, бо велосипедну дорогу зробили там де люди не ходять, фактично біля самої проїзної частини.

На дорогу її також не запхали, щоб автомобілі не могли заїздити, а все зроблено так як має бути. Потенційний велосипедист робити маневри не має, а їде завжди прямо. Щоб люд не плутався для кого ця дорога навіть було поставлено кілька знаків, де намальовано велосипедиста й закреслено пішохода.

Вид на доріжку для велосипедів

Якщо ставити бали доріжці на Богдана Хмельницького за 12-ти бальною системою, то я би їй поставив десь балів так 11 з 12-ти.

Все зроблено гарно, похибок нема й добре, що фактично нею можна доїхати з Галицького перехрестя й по Липинського, Чорновола до центру нашого міста.

Вже завтра очікуйте репортаж на нашому блозі про облаштування скверу на тій же вулиці Богдана Хмельницького.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*