Все на смітник – думки та поради, день перший - Блог про Львів

Все на смітник – думки та поради, день перший

Час змін

Новий день та нові думки, бо від сьогодні я буду писати кожен день. Це будуть роздуми про щось конкретне та цікаве, принаймні я на це надіюсь.

Існує загальна суспільна думка про те, що нове життя треба починати з якогось значимого дня, з якоїсь дати чи події, як правило це новий рік чи інша подія. Але таке нове починання не завжди є успішним та й чекати особливої дати невигідно.

Тому я починаю сьогодні, сьогодні звичайний день, але сприятливий для починань! Чому я так думаю? Тому що чекаючи особливої дати чи сприятливих подій, ми втрачаємо надто багато часу та можливостей для зміни свого життя.
Скажу чесно, я хотів писати кожен день, хотів розвивати себе, але якось не було часу, іноді не було сил та ідей щоб писати.

Я також планував щось поміняти, почати новий відрізок життя, але я думав це зробити після чогось грандіозного, чогось значимого. І як вже виходило, всі ці плани були просто планами, просто чимось майбутнім.

Але вчора все помінялось, я в один момент зрозумів, навіть відчув, що просто вже треба прийняти якесь рішення, а точніше зробити те, що я давно планував.

Це був перший крок. Але як ми знаємо, одного рішення не достатньо, потрібно робити щось далі, бо це рішення буде прийняте даремно!

Щоб моє рішення не було просто рішенням я зробив наступний крок, я розіслав повідомлення про те що я починаю писати кожен день, кожен день щось нове, не таке як зазвичай.
Я розіслав це повідомлення майже всім, чий номер у мене був.

Я зробив другий крок до змін, я пообіцяв всім хто мене читає і буде читати, що буде щось нове, хоч ще не знав про що напишу сьогодні. Але цим я стимулював себе до дії, після цього другого кроку я просто не міг не написати чи відкласти на наступний день. Я почав розуміти, що мені потрібно діяти, в даному випадку писати.

Також читайте:   Час йти далі

Після того як я зробив другий крок, на мене навалилось багато справ, що по-суті поставило під загрозою реальність моїх починань.

Але я таки знайшов час і почав писати. Так, мене відволікають, є якісь невідкладні справи, але я продовжую писати, я роблю ті зміни, про які думав раніше.

Отже перший день, це день змін, день нових починань.

Зміни даються не легко, постійно є труднощі та якісь проблеми, але вони не повинні зупиняти
нас.

Які поради для для змін я можу дати?

Перше, не потрібно чекати змін чи особливого часу для них.
Особливі події можуть не настати, в очікуванні можна втратити дуже багато часу. Треба діяти спонтанно, просто прийняти рішення саме зараз, в той момент, коли приходить думка про зміни. Саме тоді і потрібно приймати рішення, переводити плани в реальність!

Друге, одного рішення не достатньо, бо без дій воно буде марним, просто ще однією ідеєю, яка так і залишилась ідеєю.

Потрібно зробити щось, що буде стимулювати до дій.

Зробити вчинок після якого не буде шляху назад, або ж шлях назад покаже нас з негативної сторони. Після рішення руйнуємо шляхи до відступу.

Третє, це звичайні дії. Коли немає шляху назад, легше рухатись вперед. Так прокладати новий шлях і своєму житті важко, але так має бути. На кожному кроці будуть перешкоди, але з кожним кроком буде легше, з кожним кроком буде більше варіантів до дій, з кожним кроком буде щось нове, та щось незвичайне.

Сьогодні день моїх змін, сьогодні я дію і я не зупинюсь.

Так само зроби і ти, та людина що читає мене, прийми рішення та змінюй своє життя!

Гарних нам змін!

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*