Воробус про здоров’я, амбіції та майбутнє - Блог про Львів

Воробус про здоров’я, амбіції та майбутнє

Амбііції

Останнім часом мене пробиває на філософію, тому в цей вечір вівторка я знову трохи напишу про те що думаю й чим зараз живу.

Кожного дня стараюся робити для себе й суспільства щось корисне й про це не шкодую.

Та, про все по-порядку.

Хвороба

Важко мені це все далося якщо бути відвертим. Як відомо, на початку року у мене виникли проблеми з серцем. Чесно? Думав що прийдеться багато з чим попрощатися, а це перш за все із туристичними походами й по-друге, зі спортом.

Проте, медики мене запевнили що не все так погано як здається. Найгірші прогнози не виправдалися й потрохи повертаюся до звичайного життя.

Хоча, загальний мій стан зараз далекий від ідеального. Треба багато гуляти, займатися фізично, їсти в інші години й дотримуватися дієти. Все це роблю й, таким чином, процес реабілітації триває повним ходом.

Фобія

Як це часто трапляється, після хвороби є боязнь що тебе знову щось заболить. Так було зі зламаним пальцем, так було зі зламаною рукою й носом, так є і з серцем.

Лише щось заболить мене збоку як вже думаю, а може щось не так?

Вірно сказав мені лікар, що менше треба про все це думати.

Футзал

Відкрию маленьку таємницю. Після лікарні мені заборонили займатися спортом близько трьох тижнів. Але, Воробус такий вже по житті амбіційний, що вирішив ризикнути й повернутися за 10 днів на майданчик.

От як ви собі уявляєте, що триває гранд-ліга (тепер вже перша ліга), в якій я так давно хотів зіграти, довго готувався і буду пропускати ці всі матчі?

Також читайте:   У блогу Воробуса чергове свято

Повернувся.. Було важко, але потрохи повертаюся до себе до лікарні. Не радує те, що за два матчі я зробив більше ляпів чим за всі минулі матчі. Це мене розстроїло, але напевно треба ще більше над собою працювати.

У мене є ще одна мета ще в цьому сезоні й побачу по завершенні що з цього всього вийде.

Радує, що наша команда зіграє на престижному кубку, будуть товариські матчі з цікавою командою. І, якщо все буде добре, то в цих іграх планую зіграти.

Робота

А вона не вовк, в ліс не втече. Єдине, що її зараз забагато. Прийдеться брати паузу й відпочивати. Хоча, незабаром спробую свої сили в новому проекті. Побачимо що з цього вийде.

Поки що все експериментально.

Захоплення

Знову почав ходити в кіно, читаю книгу, яку дав мені хороший приятель, вчуся… (чому не скажу).

Нові знайомства

Не приховую той факт, що після лікарні почав спілкуватися з новими людьми. Так і думав, що нові зустрічі підуть на користь. Хоча, й за старих друзів не забуваю, особливо за одну людину з якою завжди цікаво поспілкуватися.

Життя триває… Ще би в гори з’їздити і було би добре. Нема коли сумувати.

До речі, якийсь я такий тепер спокійний аж самому дивно.

А ще у Воробуса є мета до якої я впевнено йду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*