Пельмені від Воробуса - Блог про Львів

Пельмені від Воробуса

Пельмені від Воробуса

Як обіцяв ваш автор раніше, нарешті у світ виходить стаття про те, як я готував пельмені в продовженні традиційної рубрики «Кулінарія».

Холостяцьке життя таке, що треба вчитися робити різноманітні речі, й кулінарити в тому числі.

Одразу ж хочу зазначити цікавий факт. Якби не моя хороша подруга, то пельменів я б не готував. Просто одного прекрасного дня ми з нею посперечалися на те, чи я зумію приготувати їх чи ні.

З чого треба почати?

Спершу я пішов у магазин та купив 0,5 кг свинини, змолов це все на м’ясорубці й заправив цей фарш так само, як це господині роблять на котлети.

Що для цього потрібно? До меленого м’яса додаємо намочену булочку, яку треба згодом віджати, 1 яйце, два зубчики часнику, потерту на терку цибулю, сіль, перець.

Коли фарш готовий, відкладаєте його в сторону й беретеся до тіста. Без нього пельмехи не приготуєш.

Фарш

Як замісити тісто? Мабуть, цей «компонент» мені дався найважче. Прийшлося одягати фартух, закочувати рукави й бавитися з цим усім. Що ж зробиш, суперечка з дівчиною є суперечка.

Також читайте:   Молочний коктейль від Воробуса

тісто

Для тіста потрібно 300 грам теплої води, 1 яйце, сіль, борошно.

Воробус готує

Добре замішуємо тісто, навіть твердіше ніж це робимо на вареники. Згодом ріжемо його на куски й вже його розкатуємо на качалці.

Не знаю чому, але саме ці дії видалися для мене найважчими. Тачати було не так то просто, але тим не менше з часом до цих дій призвичаївся.

Готове тісто

Що робити далі? Розтачане тісто кладемо на посипану борошном пельменнницю. Так, так, саме на неї, адже Воробус не ліпив пельмені вручну, а завдяки ній.

Фарш

В кожному комірку накладаємо фарш, згодом ще одне розтачане тісто накладаємо наверх й тією ж тачалкою качаємо тісто, поки не відокремляться пельмені.

З рештою тіста та фаршу ті ж дії.

Готово

Думаю не треба зайвий раз розповідати як виготовлені пельмені кидаємо у кип’ячену воду та варимо.

Особисто Воробус отримав колосальне задоволення від чергового кулінарного майстер-класу й якщо буде можливість, то вже незабаром приготую ще що-небудь смачненьке.

Готуємо пельмені

Поки що ж вас покидаю, адже треба йти їсти смаколики.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Наталия 09.07.2018 пише:

    Пельменница-такая же и у нас)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*