Без паніки! - Блог про Львів

Без паніки!

Тривога

Сьогодні, 9 травня, у День перемоги над нацизмом в Україні через війну з росією немає традиційного вихідного. Ми всі йдемо на роботу, але все не просто так.

Так вже склалося давно, що саме у цей ледь часто відбуваються різноманітні провокації. У випадку сьогодення ці провокації можуть посилитися. Навіть більше, у ЗМІ є дуже багато інформації ніби клята росія саме на 8-9 травня готує масові ракетні удари по Західних областях. Мер Івано-Франківська напередодні навіть просив своїх мешканців обмежити прогулянки вулицями міста або ж взагалі наказав покинути свої домівки. Причина та ж – загроза масових ракетних ударів.

Іванович зі Львова подібних заяв не робив, додавши що час комендантської години не змінився (23:00 – 5:00 – авт.).

Так що ж робити у день 9 травня? Ховатися чи жити нормальним життям? Я би швидше схилявся до другого варіанту. Варто розуміти, що війна так швидко не завершиться. Окупант зараз зосередився на боях за Схід нашої неньки й відступати поки що не думає. Ми даємо гідний відсіч, за що подяка нашим неймовірним воїнам ЗСУ.

Чи буде 8-9 масовий ракетний удар по Заходу? Як бачили зі вчорашнього дня – не було ударів. Класна погода, люди собі спокійно гуляли, гарно проводили час і лише зранку сирени сповістили що треба ховатися в укриття.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2012 року в світі

Чи буде таким же тихим 9 травня? А хто його знає. Варто розуміти, що русня може вдарити ракетами по нашій державі не лише 9, а й 10, 11, 12 і навіть 15 травня. Тому, пильними треба бути завжди. Якщо звучить сигнал тривоги, то по можливості ховатися в укриття. Якщо ж такого місця у даний час немає, шукати найбільш безпечне місце в квартирі й аж ніяк не перебувати на відкритому повітрі. Саме таким чином ви зможете зберегти своє життя та життя ваших родичів, яких теж треба спонукати ховатися в укриття.

Щодо паніки, яку тут розповсюджують люди та інтернет-видання, то це швидше хайп. Паніка – це їхнє все. Рейтинги назбирати, людей залякати. Навпаки треба думати про те як хоч трохи заспокоїти всіх. То ковід, то війна, то ще щось. Не здивуюся якщо в багатьох буде проблема з психікою.

Тому, ще раз кажу – без паніки, ховатися коли є загроза повітряної атаки й разом ми переможемо! Віримо у ЗСУ й допомагаємо їм як лише можна.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*