Подрібнювачі HECHT

дробарка

Виробниками пропонуються різні модифікації садових гілкових подрібнювачів. Вони останнім часом досить популярні і затребувані. Пристрої ще часто називають на західний зразок чіперами або шредерами.

Всі подрібнювачі Hecht (садовые измельчители Hecht) працюють за аналогією з добре відомими офісними апаратами для знищення паперів і документів.

Садові подрібнювачі бувають двох основних видів: в електричному виконанні та з використанням бензину у вигляді пального для здійснення робочих процесів. Саме виходячи з різновидів модифікації і слід робити свій вибір при придбанні цієї категорії техніки. Потрібно просто визначитися із завданнями, які згодом будуть поставлені перед апаратом. Головне – на якій території відбуватимуться процеси з подрібнення гілкового матеріалу: далеко від стаціонарних джерел струму чи поблизу.

Правильний вибір садових подрібнювачів HECHT – запорука практичності та раціональності

Для того, щоб здійснити знищення матеріалу на прибудинковій території або на ділянці приватного господарства, ідеально підійдуть моделі з електричними двигунами. Вони компактніші та здатні впоратися з невеликими обсягами переробки. Бензинові моделі відносяться до розряду професійної техніки, якій під силу впоратися з великими обсягами гілкового матеріалу, причому на відстані від стаціонарних джерел електрики.

Також читайте:   Вартість автоматичного поливу в Україні

У електроподрібнювачів різняться і показники потужності, і за способом подрібнення. З найпростішої фізики всім зрозуміло, що чим потужніший агрегат, тим товстіший матеріал він здатний переробити. Від потужності залежить швидкість здійснення робочого процесу. Саме дроблення відбувається двома способами з використанням:

  1. Фрез або ріжучих дисків із системою гостро заточених ножів. Процес переробки відбувається за допомогою обертальних рухів. У різних моделях додатковими елементами є спеціальні ножі, що дозволяють подрібнення м’якого матеріалу у вигляді листя або трави.
  2. Валиків чи шестерень. Принципами роботи у разі виступають або обертальні рухи назустріч, або проштовхування гілкового матеріалу з обрізанням з допомогою спеціального упора.

Виробниками пропонуються бензинові моделі, які здатні працювати автономно та здійснювати процеси великої переробки різного матеріалу. Вони можуть бути оснащені:

  • Ножовим механізмом, який працюватиме аналогічно електричним пристроям.
  • Двома трубами для приймання матеріалу. Перша призначена для відправки на переробку гілок та сучків, тому вона вузька. Другу використовують для прийняття листя та тонких гілочок, тому вона широка.
Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*