У феєричному поєдинку «Галицька здоба» здолала «Nice Guys» - Блог про Львів

У феєричному поєдинку «Галицька здоба» здолала «Nice Guys»

Перемога - 4:3

Вихідні ознаменувалися для «пекарів» черговим матчем у змаганнях об’єднаного чемпіонату Львівщини. Суперник був не простий. «Nice Guys» – одна з провідних команд Львівщини, яка, як і «Галицька здоба», веде боротьбу за найвищі місця в турнірній таблиці.

В анонсі до цієї гри багато акцентувалося на те, що фактично результат цього двобою вирішував долю срібних нагород. Щоб на 99 % їх собі забезпечити підопічним Євгена Москвіна необхідно було не програти. Чого не скажеш про його візаві Сергія Тригубця, підопічним якого «вікторія» була необхідною як повітря.

Як і в попередньому поєдинку проти «NG Metal» у «пекарів» знову були проблеми зі складом. І якщо суперник грав двома повноцінними четвірками, то «пекарі» могли розраховувати лише на 6 польових гравців. А тут ще й швидкий пропущений м’яч ледь не зіпсував весь план на гру.

Гравці ФК «Галицька здоба» довго оговтувалися від пропущеного м’яча й добре, що ближче до завершення першого тайму Сергій Тригубець вирівняв рахунок на табло, тим самим перевівши визначення переможця цієї дуелі на другу половину.

А в ній, до слова, команди подарували нечисленним вболівальникам, які зібралися на штучному майданчику «Футбол Life» справжню феєрію, в якій переможцем таки стала наша команда.

Також читайте:   На вихідних у Львові волейбол, хокей та футзал

За 26 (!) секунд до завершення гри «червоно-жовтим» вдалася класна контратака, яку ефектно ударом повз голкіпера «Nice Guys» завершив Сергій Шафранський.

До цього ж за суперника забивали Олег Галамага та Олег Іванишин. У складі ж «Галицької здоби» влучні удари в активі Миколи Богданова та Артема Люблінського.

4:3 – дуже важлива перемога «пекарів», яка тепер робить господарями становища у боротьбі за другу сходинку саме нашу команду. На даний момент в активі підопічних Тригубця 26 залікових балів. Це на 2 менше за «Nice Guys». Проте, наша команда провела на один поєдинок менше.

«Nice Guys» – ФК «Галицька здоба» – 3:4 (1:1)

Склад ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Тригубець, Стефанків, Шафранський, Коваль, Богданов, Люблінський.

В інших поєдинках 15-ого туру були зафіксовані наступні результати:

Енергія-2-Львівська Політехніка — МФК Штурм – 1:3
ФК Копа — NG Metal – 2:8
ICOOLA — UNO MAS – 4:4

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*