Як Воробус із командою “Українцем бути круто” ходив на екскурсію в пивоварню “Старгород” - Блог про Львів

Як Воробус із командою “Українцем бути круто” ходив на екскурсію в пивоварню “Старгород”

Свиня

Нещодавно ваш автор із колегами відпочивав у «Старгороді». Так от, вперше за час відвідин цього місця наша команда перемогла у пісенному заспіві. Були другі місця, треті, а першими ще не бували.

Приємно, що не кажіть, плюс до цього всього нам ще дали 5 літрів пива і запрошення кожному члену команди на безкоштовну екскурсію у пивоварню з, увага, дегустацією пива.

Як не піти на неї? Так от вчора Воробус із друзями ходив якраз дегустувати пиво і слухати що ж нам розкажуть про те як воно робиться.

Розпочну свою розповідь із того, що безкоштовні екскурсії проводяться кожного вівторка, починаючи із 19 години. Тобто, сюди може прийти кожен. А ось вже дегустувати пиво дають тим. хто має квиток переможця пісенного заспіву.

Спершу пан, який говорив на руско-польсько-українській мові розповів нам як вариться пиво, наводив багато прикладів, які компоненти додаються, завів нас всередину приміщення, але там я побачив лише бочки, багато задіяних процесів. Одним словом, нічого особливого.

А ось питання мені сподобалися. Зокрема, Воробус спитав пана чи бували нещасні випадки на виробництві, чи візьмуть мене на роботу і чи варять у них самогон. 😀

Жарти, жартами, але я вже хотів скуштувати пива, дегустація ж, все-таки, має бути. Сама екскурсія , до речі, триває не більше 10-ти хвилин.

Також читайте:   Враження від катання на Буковелі 20 грудня 2015 року

Дегустація. Кожному члену нашої команди приносять на спеціальному підносі три різні сорти пива місткістю, якщо не помиляюся, 0.3 літра. Збоку на столі є пісочний годинник на 20-ть хвилин за які це пиво треба випити, в іншому разі воно не буде вже живе, а стане мертвим. 😀

Так як ваш автор великий любитель пива, то пиво випив за хвилин так 10-15-ть, тому прийшлося замовляти згодом ще. От якби був якийсь приз за швидкість випитого пива, наприклад ще 5 літрів пива, то я би ще прибавив із часом за який треба випити.

А так, хто як хотів, так і пив це пиво. Смакувати ж треба. Подобається мені що у «Старгороді» дають «сємкі» безкоштовно. Сидиш і тільки жуєш. 😀

В черговий раз добре посиділи компанією, порозмовляли по душах, потім свині почали вибігати в зал і як не згадати пісню «Червона рута», яку ми заспівали командою яка перемогла на пісенному заспіві, а називалася вона до речі – «Українцем бути круто». 🙂

Любить Воробус цю пісеньку і дуже часто її співає. 🙂

Користуючись нагодою хочу подякувати всім за компанію, сподіваюся ще не раз зберемося так і виграємо знову ж таки пісенний заспів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. zars 06.02.2013 пише:

    З фотки чітко зрозуміло, що Воробус, як справжній українець любить сало.

  2. Архіваріус 06.02.2013 пише:

    zars, А той хто любить сало, не проти і горілочки грамів сто бабахнути.

  3. Stakeholder 06.02.2013 пише:

    потім свині почали вибігати в зал і як не згадати пісню «Червона рута»

    бугага)) відразу собі уявив картину: свині вбігають в зал під пісню Червона Рута 😀 апофігей посиденьок “крутих українців”)))

  4. Пилип Арсенійович 06.02.2013 пише:

    Stakeholder, 😀 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*