Як Воробус із командою “Українцем бути круто” ходив на екскурсію в пивоварню “Старгород” - Блог про Львів

Як Воробус із командою “Українцем бути круто” ходив на екскурсію в пивоварню “Старгород”

Свиня

Нещодавно ваш автор із колегами відпочивав у «Старгороді». Так от, вперше за час відвідин цього місця наша команда перемогла у пісенному заспіві. Були другі місця, треті, а першими ще не бували.

Приємно, що не кажіть, плюс до цього всього нам ще дали 5 літрів пива і запрошення кожному члену команди на безкоштовну екскурсію у пивоварню з, увага, дегустацією пива.

Як не піти на неї? Так от вчора Воробус із друзями ходив якраз дегустувати пиво і слухати що ж нам розкажуть про те як воно робиться.

Розпочну свою розповідь із того, що безкоштовні екскурсії проводяться кожного вівторка, починаючи із 19 години. Тобто, сюди може прийти кожен. А ось вже дегустувати пиво дають тим. хто має квиток переможця пісенного заспіву.

Спершу пан, який говорив на руско-польсько-українській мові розповів нам як вариться пиво, наводив багато прикладів, які компоненти додаються, завів нас всередину приміщення, але там я побачив лише бочки, багато задіяних процесів. Одним словом, нічого особливого.

А ось питання мені сподобалися. Зокрема, Воробус спитав пана чи бували нещасні випадки на виробництві, чи візьмуть мене на роботу і чи варять у них самогон. 😀

Жарти, жартами, але я вже хотів скуштувати пива, дегустація ж, все-таки, має бути. Сама екскурсія , до речі, триває не більше 10-ти хвилин.

Також читайте:   Враження від поїздки Воробуса на Буковель. Частина перша.

Дегустація. Кожному члену нашої команди приносять на спеціальному підносі три різні сорти пива місткістю, якщо не помиляюся, 0.3 літра. Збоку на столі є пісочний годинник на 20-ть хвилин за які це пиво треба випити, в іншому разі воно не буде вже живе, а стане мертвим. 😀

Так як ваш автор великий любитель пива, то пиво випив за хвилин так 10-15-ть, тому прийшлося замовляти згодом ще. От якби був якийсь приз за швидкість випитого пива, наприклад ще 5 літрів пива, то я би ще прибавив із часом за який треба випити.

А так, хто як хотів, так і пив це пиво. Смакувати ж треба. Подобається мені що у «Старгороді» дають «сємкі» безкоштовно. Сидиш і тільки жуєш. 😀

В черговий раз добре посиділи компанією, порозмовляли по душах, потім свині почали вибігати в зал і як не згадати пісню «Червона рута», яку ми заспівали командою яка перемогла на пісенному заспіві, а називалася вона до речі – «Українцем бути круто». 🙂

Любить Воробус цю пісеньку і дуже часто її співає. 🙂

Користуючись нагодою хочу подякувати всім за компанію, сподіваюся ще не раз зберемося так і виграємо знову ж таки пісенний заспів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. zars 06.02.2013 пише:

    З фотки чітко зрозуміло, що Воробус, як справжній українець любить сало.

  2. Архіваріус 06.02.2013 пише:

    zars, А той хто любить сало, не проти і горілочки грамів сто бабахнути.

  3. Stakeholder 06.02.2013 пише:

    потім свині почали вибігати в зал і як не згадати пісню «Червона рута»

    бугага)) відразу собі уявив картину: свині вбігають в зал під пісню Червона Рута 😀 апофігей посиденьок “крутих українців”)))

  4. Пилип Арсенійович 06.02.2013 пише:

    Stakeholder, 😀 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*