Футзал. Чемпіонат України. Енергія поступається Продексіму (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія поступається Продексіму (відео)

Москвичов знову перемагає Енергію

У 7-ому турі чемпіонату України з футзалу в гості до львівської Енергії завітала команда з Херсона – клуб Продексім.

Вже, традиційно, львівська команда грає з цим суперником важко. Пригадую минулого чемпіонату Продексім приїхав у Львів й легко переміг із рахунком 2-0.

Цього разу історія знову повторилася. Хоча, перебіг подій на майданчику спершу аж ніяк не говорив про те, що господарі паркету програють.

Вже до 16-ої хвилини завдяки голу Миколи Грицини та автоголу від суперника «енергетики» перемагали 2-0 й це при тому, що суперник особливих шансів не мав. Енергія володіла повною територіальною перевагою.

До перерви після розіграшу штрафного Волянюк таки один гол відквитав, а вже після перерви ситуація на полі різко змінилася.

Вже Продексім був повноправним господарем становища.

Спершу вони рахунок зрівняли, а потім і взагалі вийшли вперед. Особливо сподобався гол від Скорого, який він забив вже майже не дістаючи м’яч.

Окрема розмова про суддів. Вони явно не відповідали рівню вчорашньої гри. Помилки були як у сторону Енергії, так і Продексіма.

Не дивно, що їхні дії викликали шквал критики з боку публіки. Якщо ви судите один епізод так одній команді, то дотримуйтеся подібного і по відношенню іншої команди. Фоли вони пропускали як хотіли.

Також читайте:   Футзал. Об'єднана ліга Львова. "Нові імена" - Фуджікура. Анонс

Та повертаюся до гри.

Енергія пробуючи хоч якось переламати хід поєдинку випустила на майданчик п’ятого польового гравця. Але, і це не дало свій результат.

Гравці нашої команди «шкіряного» то перекатували, але толку від того було мало. Як наслідок, в одній із атак відбулася втрата й гравець команди гостей – Віталій Скорий перехопив м’яч і спрямував його у пусті ворота.

Часу після того та сил в Енергії щоб відігратися вже більше не було.

Продексім перемагає 4-2 й завдяки цій «вікторії» випереджає в турнірній таблиці саме нашу команду на один заліковий бал.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень і у Львові, зокрема, відбудеться битва лідерів.

В гості до Енергії 12 листопада приїде поточний лідер чемпіонату – київський клуб ХІТ, який за 7 турів поки що очок ще не втрачав. А в цьому турі переміг харківський Локомотив із рахунком 3-1.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у вчорашній грі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*