Футзал. Чемпіонат України. Енергія поступається Продексіму (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія поступається Продексіму (відео)

Москвичов знову перемагає Енергію

У 7-ому турі чемпіонату України з футзалу в гості до львівської Енергії завітала команда з Херсона – клуб Продексім.

Вже, традиційно, львівська команда грає з цим суперником важко. Пригадую минулого чемпіонату Продексім приїхав у Львів й легко переміг із рахунком 2-0.

Цього разу історія знову повторилася. Хоча, перебіг подій на майданчику спершу аж ніяк не говорив про те, що господарі паркету програють.

Вже до 16-ої хвилини завдяки голу Миколи Грицини та автоголу від суперника «енергетики» перемагали 2-0 й це при тому, що суперник особливих шансів не мав. Енергія володіла повною територіальною перевагою.

До перерви після розіграшу штрафного Волянюк таки один гол відквитав, а вже після перерви ситуація на полі різко змінилася.

Вже Продексім був повноправним господарем становища.

Спершу вони рахунок зрівняли, а потім і взагалі вийшли вперед. Особливо сподобався гол від Скорого, який він забив вже майже не дістаючи м’яч.

Окрема розмова про суддів. Вони явно не відповідали рівню вчорашньої гри. Помилки були як у сторону Енергії, так і Продексіма.

Не дивно, що їхні дії викликали шквал критики з боку публіки. Якщо ви судите один епізод так одній команді, то дотримуйтеся подібного і по відношенню іншої команди. Фоли вони пропускали як хотіли.

Також читайте:   У першій серії кубкового протистояння між ФК «Галицька здоба» та ФК «Любарт» переможця не виявлено

Та повертаюся до гри.

Енергія пробуючи хоч якось переламати хід поєдинку випустила на майданчик п’ятого польового гравця. Але, і це не дало свій результат.

Гравці нашої команди «шкіряного» то перекатували, але толку від того було мало. Як наслідок, в одній із атак відбулася втрата й гравець команди гостей – Віталій Скорий перехопив м’яч і спрямував його у пусті ворота.

Часу після того та сил в Енергії щоб відігратися вже більше не було.

Продексім перемагає 4-2 й завдяки цій «вікторії» випереджає в турнірній таблиці саме нашу команду на один заліковий бал.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень і у Львові, зокрема, відбудеться битва лідерів.

В гості до Енергії 12 листопада приїде поточний лідер чемпіонату – київський клуб ХІТ, який за 7 турів поки що очок ще не втрачав. А в цьому турі переміг харківський Локомотив із рахунком 3-1.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у вчорашній грі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*