Матчі Євро-2022 (U-19) і «Фінал чотирьох» жіночого Євро перенесені - Блог про Львів

Матчі Євро-2022 (U-19) і «Фінал чотирьох» жіночого Євро перенесені

Перенесено

Пресслужба Асоціації футзалу України повідомляє про те, що матчі Основного раунду відбіркового етапу Євро (U-19) у групі 6, які мали проходити у Львові з 16 по 19 березня, перенесені на пізніший термін.

Нагадаємо, що суперниками підопічних Віталія Одегова мали бути юніорські збірні Молдови, Бельгії та Андорри.

Зазначимо, що фінальна частина юніорського чемпіонату Європи відбудеться в іспанському Хаені з 3 по 10 вересня. Сам Основний раунд проходитиме в інших групах з 15 по 20 березня.

Також Офіційний сайт УЄФА повідомив про те, що «Фінал чотирьох» чемпіонату Європи серед жіночої збірних, який мав би відбутися з 25 по 27 березня у португальському Гондомарі, перенесений на пізніший термін. Це рішення було прийнято після консультацій з федераціями країн-учасниць фінального етапу жіночого Євро.

Також читайте:   «Буг» (Сокаль) – переможець чемпіонату ВФСТ «Колос» серед 13-річних дівчат

Нагадаємо, що жіноча збірна Росії не зможе взяти участь у «Фіналі чотирьох» жіночого Євро, оскільки УЄФА заборонив брати участь російським клубам та збірним у турнірах під егідою цієї організації. Це рішення було пов’язано з повномасштабною військовою агресією з боку Російської Федерації проти України. Відповідно, через це не зіграє у фінальній частині жіночого футзального Євро і національна збірна України. Тому, рішення про перенесення «Фіналу чотирьох» можна вважати логічним та правильним.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*