Динамо 1-1 Карпати - Блог про Львів

Динамо 1-1 Карпати

Динамо - Карпати

Нічиєю закінчився матч 12 туру чемпіонату України з футболу між львівськими Карпатами і київським Динамо.

Перед грою всі прогнозували поразку Карпатам. Все-таки зустрітися в очному протистоянні потрібно було із чемпіоном України і учасником Ліги Чемпіонів київським Динамо.

До гри статистика протистоянь була не на боці Карпат: Динамо і Карпати зустрічалися у чемпіонаті України між собою 30 разів. 19 разів перемогу святкувало Динамо, 7 разів була зафіксована нічия і 4 рази перемагали Карпати. Ще досі пам’ятаю як був малим і Карпати на переповненому стадіоні “Україна” з рахунком 2-1 перемогли зіркове Динамо часів Лобановського. Такого не забуду ніколи.

Але, перейдемо безпосередньо до матчу. В цьому матчі львів’яни не могли розраховувати на дискваліфікованих Годвіна і Федецького. Динамо на Вукоєвича і Ярмоленка. І хоч не було у Карпатах ключового захисника, але нічого зіграли, і добре.

Матч розпочався у спокійному руслі. Динамо не включало максимальних швидкостей, думаючи, що здобудуть легку перемогу.

Але, ні з того ні з всього Зеньов вискочив на побачення з Богушем і відкрив рахунок. Я і всі вболівальники як Карпат так і напевно Динамо були шоковані. Київські хай будуть в шоці, а ми тішимося. Звичайно, що Динамо після того моменту забігало, але нічого окрім удару у штангу Алмейди не створювало. Лише банальні навєси у штрафну. Не знаюю що з киянами, але думаю змучилися від щільного графіку проведення матчів. Це було помітно ще у грі із Шахтарем.

Так і закінчився перший тайм. Другий тайм почався із заміни Гармаша у складі киян на Нінковича. І тренер киян Газаєв як у воду дивився. Згодом йому треба було стати героєм поєдинку. Але, про все по порядку.

Також читайте:   Ситуація із ремонтами доріг у Львові

Кияни замкнули львів’ян на своїй половині поля, але до честі наших земляків вони могли і забити. Це Кузнєцов вийшов практично один на один із воротарем та Богуш виручив. А так хотілося забити другий м’яч. І тут спрацювало старе правило футболу : “Не забиваєш ти – забивають тобі”. Це Нінкович фантастичним ударом відправив кулю у ворота Тлумака. Здавалося все, Карпати попливуть. Але, нічого подібного. Карпати захищалися мудро і виважено.

Звичайно кияни мали шанси відзначитися: Шевченко бив зі штрафного, Зозуля замикав простріл Гусєва, ще один удар Нінковича, але на Наше щастя – минулося. Газаєв (тренер Динамо) кинув навіть у бій третього форварда Кравця, але марно.

В підсумку свисток судді матчу Геренди зафіксував неочікувану нічию. Динамо у поганому настрої покидало поле, Карпати – молодці, хоча за такої гри можна було би привезти і 3 очка. Але, на то є причини. На мою думку дуже слабо відіграли фланги. Ну зовсім ніяких атак через них не було. А так може бути.

Після цього матчу Карпати набрали 17 очок і до недільних матчів посідають 6 місце у турнірній таблиці. Динамо ж із 32 залишилося на вершині таблиці.

Наступну гру, якщо буде все добре із ситуацією із грипом, львів’яни проведуть 7 листопада. В цей день вони прийматимуть сімферопольську Таврію.

У статті використано фото з сайту fckarpaty.lviv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Маестро 31.10.2009 пише:

    Хех, я ше порох в порохывницях((

  2. Notorious BIG 02.11.2009 пише:

    Цікаво, чи дочекаюсь я тих часів, коли Карпати в Кубку Європи зіграють?)

  3. Ксю 02.11.2009 пише:

    Маестро: Певно Динамо злякалося епідемії…

  4. yAnTar 02.11.2009 пише:

    Цього тижня 2 гранди зіграли внічию з середняком і з аутсайдером у них на полі.
    Певно дуже сильно забоялись грипу.

  5. Маестро 05.11.2009 пише:

    Ксю та то коли ше було)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*