Футбол. Ліга чемпіонів. Фінал. Баварія 0:2 Інтер (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Фінал. Баварія 0:2 Інтер (відео)

Інтер виграв Лігу чемпіонів

Все!!!! Футбольний сезон в Європі офіційно закритий. Це сталося після того як відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів, де зустрічалися Баварія і Інтер.

Перемогу з рахунком 2-0 святкували італійці і таким чином здобули звання найсильнішої команди світу сезону 2009-2010 років.

Про цю гру говорили багато. Скільки прогнозів було. Одні говорили, що переможе команда Моуріню, інші, що команда, яку тренує Ван Галь.

Люди билися об заклад. Ваш автор скажу чесно також мінімально поспорив так щоб цікавіше було футбол дивитися. 🙂

Переходимо до гри.

У складах обидвох команд перед грою були втрати. І якщо у складі Інтера Мотту знайшлося ким замінити, то у складі Баварії Рібері явно не вистачало.

Гра як і належить фіналу розпочалася доволі мляво. Ясно, що ніхто не хотів програвати, а вже якщо команда дійшла до фіналу, то можна і Кубок забрати.

Героєм поєдинку став Дієго Міліто. Цей гравець Інтера хоча і не є якийсь там супер нападаючий, але головне в його грі, що він забиває в вирішальних моментах.

Інтер з початку матчу грав відверто кажучи другим номером. Ця тактика принесла результат у грі із Барселоною, принесла результат і у фінальній битві із Баварією.

Німці атакували із самого початку поєдинку, а італійці грали на контратаках, одна із яких принесла результат.

Також читайте:   Кубок України. У матчі-відповіді «Галицька здоба « перемогла «АВ Метал Груп»

35 хвилина – Жуліо Сезар вибив м’яч у поле, Міліто зробив знижку Снейдер, потім отримав зворотний пас вже на хід у штрафний, там ще зробив міні-паузу і пробив над лівим плечем воротаря точно в ціль.

Вболівальники Інтера були в екстазі.

Баварія кинулася відігруватися. До кінця першого тайму і всю другу половину зустрічі вони атакували та марно. Це був не їхній день. Моменти були, але не йшло як кажуть.

А що Інтер?

А італійці забили вдруге.

70 хвилина – Ето’О зробив відмінну передачу на Міліто, Дієго потоптався перед Ван Бюйтену, спокійно його обіграв, опинившись у штрафному, і пробив повз воротаря.

Після цього стало зрозуміло, що команда Моуріньо свого не відпустить.

Так воно і сталося. Пивовари пробували врятуватися, але нічого в них не вийшло.

Фінальний свисток і Італія лікує. Інтер становиться кращим клубом Старого світу. Востаннє таке почесне звання вони отримували ще 45 років назад.
Вітаємо Інтер!!!!!

P.S. Після гри коуч італійців Жозе Моуріньо оголосив, що він покидає клуб і переходить працювати в Реал. Цікаво чи зможе він повторити подібний успіх з іспанцями.

У публікації використано фото з сайту champion.com.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 23.05.2010 пише:

    Глядів цей матч, гра сподобалася, радий за макаронників, бо втерли носа швабам.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*