Кубок України. У матчі-відповіді «Галицька здоба « перемогла «АВ Метал Груп» - Блог про Львів

Кубок України. У матчі-відповіді «Галицька здоба « перемогла «АВ Метал Груп»

Перемога в повторному матчі

9 грудня, у львівському палаці спорту «Галичина» відбувся повторний поєдинок другого попереднього раунду змагань національного кубка, в якому футзальний клуб «Галицька здоба» приймав гостей з Рівного «АВ Метал Груп».

Два тижні тому на майданчику суперника перемогу здобули рівняни – 5:4. Тож, у матчі-відповіді «пекарям» необхідно було перемагати з різницею в один (матч перейшов би в серію пенальті – авт.) або ж у два і більше м’ячі аби пройти далі.

Тому не дивно, що з перших хвилин поточної гри гравці «Галицької здоби», гнані вперед своїми фанами (величезна їм подяка за підтримку), побігли забивати голи. Зокрема, вже на 1-й хвилині міг відзначатися Артем Люблінський, а потім і Олег Чурко, але в обох випадках добре зіграв голкіпер гостей.

У свою чергу у підопічних Андрія Паршикова могли забивати Владислав Гарбарук і Едуард Примоченко, але спершу стійка воріт, а згодом Василь Марухняк стали на заваді голу.

Ще цікавіше стало ближче до завершення першого тайму. З другої своєї спроби, але Сергій Тригубець таки зумів розпечатати ворота гостей. «АВ Метал Груп» відповів ударом того ж таки Примоченка в стійку.

Нова атака і вже Артем Люблінський запалює двійку на табло палацу спорту «Галичина» для своєї команди. Не встигли гравці команди-суперника як слід прийти до тями, як вже Сергій Тригубець робить рахунок 3:0 на користь «пекарів».

До завершення першої двадцятихвилинки обидві команди «сиділи» на п’яти фолах. Проте, до пробиття дабл-пенальті справа так і не дійшла.

Також читайте:   Відголоски Євро-2022

Після відпочинку гра була відверто скучною аж до поки Святослав Дяк після розіграшу стандарту не зробив рахунок – 4:0 на користь своєї команди. Після цього гості, довго не думаючи перейшли на гру в п’ять польових. І саме ця тактика ледь не стала для них рятівною. Завдяки дублю Олександра Проскуріна «АВ Метал Груп» вдалося скоротити гандикап у рахунку до 2-ох м’ячів, але не більше.

Один із кращих у складі ФК «Галицька здоба» Артем Люблінський фантастичним ударом зі своєї половини майданчику фактично зняв всі питання про переможця матчу й дуелі загалом. Слабою втіхою для суперника став забитий за 2 секунди до завершення гри від Віктора Чудлі.

У підсумку, перемога «червоно-жовтих» – 5:3, яка дозволила нашій команді пройти у наступний раунд. На стадії третього попереднього етапу суперником галичан стане команда «Суха Балка» (м. Жовті Води, Дніпропетровська область). Поєдинки цієї стадії змагань попередньо заплановані на 20 та 27 січня наступного року.

ФК «Галицька здоба» – «АВ Метал Груп» – 5:3 (3:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Люблінський, Тригубець, Тарасович, Партика, Коваль, Чурко, Дяк, Панасюк

«АВ Метал Груп»: Гуранець, Проскурін, Довгий, Тлумак, Плюта, Гарбарук, Ревуцький, Примоченко, Чудля, В. Харчук, Денисюк, Янчук, Паршиков

Голи: Тригубець, 16, 18, Люблінський, 18, 39, Дяк, 24 – Проскурін, 36, 37, Чудля, 40.

Попередження: Чурко, 9, Тарасович, 38.

Кращі гравці за версією пресслужби: Артем Люблінський – Олександр Проскурін.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*