Ситуація із квитками на гру Карпати – Сент-Патрікс Атлетікс - Блог про Львів

Ситуація із квитками на гру Карпати – Сент-Патрікс Атлетікс

Квитки

Футбол, футбол і ще раз футбол.

Єврокубковий сезон для наших українських команд повертається. Що радує, так це те, що як і минулого року, міжнародні матчі побачить Львів, а все тому що у Лізі Європи виступатимуть львівські Карпати. Сподіваємося, що цього року ми побачимо не менш цікаві матчі.

Вже у четвер, 28 липня на стадіоні «Україна» наша команда прийматиме у рамках третього кваліфікаційного раунду цих змагань ірландську команду Сент-Патрікс Атлетікс.

Початок гри о 19 годині 15 хвилин.

Як завжди, перед такими матчами вболівальників цікавить питання квитків, а вони, як завжди, у дефіциті.

Сьогодні, починаючи із 11 години перепустки на стадіон розпочали продавати у касах стадіону «Україна». Ваш автор, довго не думаючи, з самого ранку відпросившись із роботи сходив за квитками.

Чи є дефіцит квитків, чи була черга та багато іншого читайте далі.

Коли я прийшов до кас стадіону, то людей було так з чоловік сорок. Це вроді не багато, але якщо врахувати такий факт, що почався проливний дощ, то стає весело аж дуже сильно. А ваш автор парасолі не мав. (((((

Поміг випадок і доволі цікавий. Виявляється працювала не одна каса, а дві. Люди підходили і ставали у чергу загальну до каси, де продавали квитки на місця зі сторони Нового Львова.

Також читайте:   І де ж той "Fair play"? (відео)

А поруч працювала каса з квитками зі сторони Зеленої. Воробус ясно, що підійшов до тієї де було менше людей взяв квитки без проблем.

Дивує тільки те, що перепустки продають не всі зразу. Рядів всіх нема, тільки є віддільні. Можливо це пов’язано із тим, що сьогодні продають одні квитки, а завтра інші.

Як на мене, це трохи не правильно, а можливо просто багато фірм подали заявку на цю гру.

Львів все-таки вже скучив за єврокубками.

Квитки у касах ще є і мені здається будуть навіть у день поєдинку. Ірландія – це не Боруссія, Севілья чи навіть той же Галатасарай.

І насамкінець про ціни на квитки. На матч Карпат із ірландською командою Сент-Патрікс Атлетікс вони коштують від 30 до 300 гивень, у залежності від місця де ви хочете сидіти на стадіоні.

Детальніше де, хто і які місця, скільки коштують можна почитати тут.

Чекати залишилося недовго, вже у четвер 28 липня, 19 година 15 хвилин – Ліга Європи у Львові.

Чекаємо на перемогу від своїх улюбленців.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як телевізійники забили на людей

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*