Я забив на соціальні мережі - Блог про Львів

Я забив на соціальні мережі

Ні! Соціальні мережі!

Черговий експеримент очікується на нашому з вами блозі. Справа у тому, що ваш автор вирішив разом з одним колегою забити на соціальні мережі.

Хтось скаже, що я не витримаю, і все рівно зайду сюди, але це не так.

Я мушу зникнути з інтернету надовго і не питайте чому. Просто так треба. Не подумайте, що наш блог не буде оновлятися, навпаки, ми будемо вас радувати черговими цікавими статтями, які сподіваємося вас зацікавлять, просто експеримент є експеримент.

Соціальні мережі – зло, і я спробую це довести. Найближчим часом на вашого автора очікує далеке відрядження і по приїзді я побачу чи хтось побачить що я зник.

Ви подумайте, що з тих соціальних мереж візьмеш? Ну, новини з свого сайту можна пропіарити і все, а що ще?

Глянути фотографії? Прокоментувати? Поставити сердечко? Це все, як на мене, дитячий садок, від якого треба позбутися. Ще правда можна звідси скачати музику і відео, але, якщо чесно, що мало сайтів подібних є?

У соціальних мережах я познайомився із багатьма людьми, які багато чого мене навчили, але, як казав мій друг, треба спілкуватися в реалі, а не у віртуальному світі і я з цим погоджуюся. Якщо люди будуть продовжувати у подібному дусі, то найближчим часом забудуть що таке мова, компліменти дівчатам, посмішка і так далі.

Також читайте:   Як я сварився з Інтернет-провайдером

Експеримент доволі цікавий, тому що починаючи від цієї статті, не буде жодного посилання у соціальні мережі, хто хоче, той і мене читає і я побачу, яка дійсно у мене аудиторія прихильників. Хоча, якщо чесно, з соціалок лізло мало людей.

Тепер кілька слів про соціальні мережі. У них я зареєтрований давно і під різними ніками. Знаю як, хто і що тут робить. Переважно всі тут хернею, вибаче за слово, маються, або ігри бавляться, або ж просто тупо вбивають час перепискою.

Подумайте, а потрібна вона взагалі чи ні? Нащо ті спілкування, якщо можна купити шашлика, добре попоїсти, поговорити і взнати хто, де і як.

Не знаю коли я повернуся у соціальні мережі, але колись це станеться і я побачу, хто дійсно є мій друг, який битиме тривогу де я зник і чи повернуся сюди. Телефон ж я не вимикаю. Хто хоче, той і подзвонить.

А щодо знайомств, то нафіг вони треба!!!! Дівчата із соціальних мереж переважно бояться, тому треба триматися своєї жінки. 🙂

З однієї соціалки я вже видалився,на черзі інші?

Очікуйте чергової статті на блозі Воробуса, назву я вже придумав: «як це забити на соціальні мережі?».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Toss 25.07.2011 пише:

    я тиждень попередній так і зробив, впринципі нормально, але кращого музичного плеєра від вконтакті нема.

  2. VIK 25.07.2011 пише:

    VOROBUS пише: Соціальні мережі – зло

    Я тобі коли ще про це казав!
    😀 😀 😀 😀 😀

  3. Andr1y 25.07.2011 пише:

    Навколо стільки зла!
    Алкоголь – зло, телебачення – зло, СМ – зло.
    Це все не зло. Головне не впадати у крайнощі ,а використовувати все з розумом.

  4. gorih 25.07.2011 пише:

    Не муч себе, залізь в контакте

  5. Сашко Положиноски 25.07.2011 пише:

    Вконтракте с Ру! 😈

  6. iaroslaus 08.08.2011 пише:

    Справді цікавий експеримент. У Луганську знаю одну людину, котра відмовилась від мобіли, і живе при тому повноцінним життям. Після відмови від соцмереж, здивуєшся скільки з’явилося в тебе вільного часу. У всякому разі, мила та блогу буде більш ніж достатньо.

  7. russo turisto 08.08.2011 пише:

    iaroslaus, Раньше тоже жили без телевизоров и телефонов, и как говорил один великий поэт – “…и жизнь хороша, и жить хорошо!”

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Щось таке діється...

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*