Футбол. Україна 0:1 Швеція (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 0:1 Швеція (відео)

Україна - Швеція

Вчора ввечері збірна України з футболу провела черговий товариський матч в рамках підготовки до Євро-2012. Суперником команди Блохіна стала збірна Швеції.

Найперше коротко розкажу про стартовий склад нашої команди. Місце у воротах зайняв Дикань, крайні захисники – Федецький і Гай, центр захисту – Чеберячко та Мандзюк. Пара опорних – Ротань і Тимощук.
На флангах півзахисту з’явились Девіч та Калініченко, в нападі – Шевченко і Воронін.

Трохи впевненіше, як на мене, розпочали гру шведи і першими ж відмітилися біля воріт: Елмандер виконав удар, але Дикань був на місці. У відповідь наші намагались взяти м’яч під контроль, але це їм щось не дуже виходило.

Вже під кінець першого тайму жовто-синя команда трохи активізувалась і заробила два небезпечних для шведів штрафних. В усіх випадках голкіпер Ісакссон був бездоганний.

Закінчився 2-й тайм не дуже приємно – спочатку Елмандер травмував Вороніна і той змушений був покинути поле. На заміну йому вийшов Мілевський, якого публіка замість привітати – ганебно освистала. Згодом помилка Чеберячко, яка призвела до небезпеки біля наших воріт, хоча слід віддати належне воротарю жовто-синіх – знову виручив.

Також читайте:   Футзал. Гранд Ліга Львова. Імперія 6:2 Нові імена

Початок другого тайму знову не дуже вдався збірній України. Знову не найкраще грають Мандзюк і Чеберячко, знову удар по наших воротах, і знову Дикань рятує.

Десь з 55-ї хвилини гра трохи притихла у зв’язку із замінами. Варто відзначити, що Коноплянка і Антонов, котрі вийшли на заміну, досить посилили гру. Принаймні, команда забігала швидше.

Також в середині другого тайму на полі з’явився перший бразилець у складі збірної України – Едмар, який вийшов замість Ротаня.

Десь за 10 хвилин до кінця тайму Коноплянка двічі гарно пробивав по воротах, але воротар як завжди був на місці.

А на 92-й хвилині трапилася біда. Вже у додатковий час помилився Чеберячко, Хюнсен вийшов один на один із голкіпером і загнав круглого у ворота 🙁

Найцікавіші моменти із гри можна переглянути на відео нижче:

Ось такий не дуже веселий результат. Нагадаю, у попередньому товариському матчі збірна України поступилась французам із рахунком 1:4. Тоді 3 голи були пропущені в останні 5 хвилин гри.

Фото: novynar.com.ua

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. adekvat 11.08.2011 пише:

    що називається «глибокий рерайт»

  2. Архіваріус 11.08.2011 пише:

    adekvat, додай собі у голові трохи “оливи”, може тоді зрозумієш значення слова рерайт. 😀

  3. adekvat 11.08.2011 пише:

    То страшне слово зявилося не так давно. Я просто ше не звик до нього. Я взагалі боюся тих всяких ререйтерів і копірайтерів. То страшні люди. Напишуть шось страшно здерете, і лякають тим людей.

  4. Jorgen 11.08.2011 пише:

    особливо копірайтери 😛

  5. adekvat 11.08.2011 пише:

    Во во.
    У всіх копірайтерах, з якими мене зводили клієнти з фрілансу, я розчаровувся. Кожні 1000 знаків, про які вони клялися що це 100% унікальний текст, я знаходив в неті на форумах, або просто на чужих сайтах

  6. adekvat 11.08.2011 пише:

    Архіваріус пише: додай собі у голові трохи “оливи”

    Будь лаконічнішим.
    Говори суть.

  7. Архіваріус 11.08.2011 пише:

    adekvat, то ти такий мудрий? 😀

  8. Архіваріус 11.08.2011 пише:

    Мали би говорити про футбол, а говоримо про зовсім сторонні речі. Хлопаки читайте заголовки. 😀

  9. adekvat 11.08.2011 пише:

    Тут ти правий. Сорі

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*