Футзал. Гранд Ліга Львова. Імперія 6:2 Нові імена - Блог про Львів

Футзал. Гранд Ліга Львова. Імперія 6:2 Нові імена

Програємо Імперії

У третьому турі гранд-ліги Львівської області з футзалу на команду «Нові імена» очікував виїзд у місто Червоноград до одного з фаворитів цьогорічних змагань команди – «Імперія».

Цей виїзд, думаю, наша команда запам’ятає надовго, адже те з якими потугами ми добиралися у шахтарське місто Львівської області – це треба було бачити.

Й наче виїхали за 2 з половиною години до гри, а дісталися залу фактично перед самою грою.

У найближчих публікаціях обов’язково розповім про наші пригоди по дорозі туди й назад, а поки що про саму гру, адже вона через негоду якось відійшла на другий план.

Тим не менше, матч відбувся й завершився впевненою перемогою господарів паркету з рахунком 6-2.

Перед тим, як перейти до огляду моментів та голів цієї зустрічі кілька слів про організацію гри. Отже, зал де проходила гра, а це СК «Шахтар» з одного боку сподобався, а з іншого ні.

Є трибуни, хороша інфраструктура, майданчик, але ці баскетбольні кільця – це просто катастрофа. У майбутньому з ними таки треба щось зробити. Або знімати на футзальні матчі, або піднімати вище.

Воротарю рукою тут дуже важко кинути. Про гол у пусті ворота мовчу.

Сподобалася підтримка місцевої команди. В «Імперії» є свій фан-клуб, який протягом гри несамовито підтримував свою команду. Інколи крики були настільки голосні, що важко було щось підказати своїм партнерам.

Розпочалася гра з швидкого голу господарів паркету. Гравець їхньої команди, м’яч по дорозі задів Сергія Нікітіна й по-зрадницьки залетів у кут наших воріт.

Також читайте:   Історія відкриття арени "Алмаз"

Після голу гравці «Імперії» далі володіли повною територіальною ініціативою й могли не раз засмутити нашу команду. Але, то нам щастило, або ж кіпер був на висоті.

Минає ще хвилина-друга й «Нові імена» вирівнюють гру й вже вони починають створювати моменти. Зокрема, могли відзначитися Володимир Великий, Тарас Николишин.

Та, як це часто трапляється, не забиваєш ти – заб’ють тобі. Пішла обрізка нашої команди, а потім ще й не встигли закрити гравця на дальній штанзі й перший тайм завершується за рахунку 0-3.

Друга половина зустрічі пройшла для нас краще. В самому дебюті завдяки Роману Ковалику вдалося гол відквитати. Та, радість була не довгою, адже Райша знову відновлює паритет у рахунку в три голи.

«Імперія» далі атакувала, а ми грали переважно на контратаках. До завершення гри завдяки тому ж таки Ковалику «Нові імена» ще гол заб’ють, проте й пропустимо ще двічі.

Поразка 2-6, яка аж ніяк не може засмучувати. Так, програли, але ж грали проти одного з лідерів чемпіонату. В наступних турах будемо намагатися здобути очки, а поки що їдемо додому.

Протокольні дані:

Футзал. Гранд ліга. Імперія 6-2 Нові імена
голи: Ковалик-2

склад: Воробій (Михайлишин) – Крупчук, Николишин, Цімерман, О.Великий, В. Великий, Бутрин, Нікітін, Ільків. Ковалик, Чабан, Гультяєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*