Підсумки виступу збірної України з футзалу на турнірі в Баку (відео) - Блог про Львів

Підсумки виступу збірної України з футзалу на турнірі в Баку (відео)

Один з кращих у складі збірної України - Федорченко

У період із 14 по 16 січня в Азербайджані проходив міжнародний товариський турнір з футзалу. На нього завітала і збірна України, для якої це була остання репетиція перед чемпіонатом Європи, який 31 січня розпочинається на майданчиках Хорватії.

Хто був суперниками збірної України на турнірі в Баку, яке місце зайняла наша збірна, відео фрагменти та багато іншого, про це далі.

Отже, суперниками нашої збірної на цьому турнірі були такі команди: Туреччина, Узбекистан та господарі турніру – збірна Азербайджану.

У першому поєдинку нашим суперником була збірна Туреччини. Побоювання щодо результату були, але боротьби у цій грі не вийшло і українці впевнено перемогли із рахунком 5-1. У нашій команді забитими м’ячами відзначилися – Рогачов, Д. Сорокін, Федорченко, Камеко, ще один гол турки забили у власні ворота.

У другий день змагань нашим суперником стали господарі турніру. Якщо мені не зраджує пам’ять, у останніх трьох матчах ми жодного разу не перемагали цю команду. І ось, нарешті, звитяга відбулася.

Проходив поєдинок для нас краще не придумаєш. Моментів у обидвох команд було багато, але забивали спершу лише ми. Відзначилися – Федорченко, Д. Сорокін, Журба.

І ось після цього епізоду виникає запитання до нашого тренера – Лисенчука.Чому не випустити 5-ого польового гравця, щоб потримати м’яч? Часу до завершення поєдинку залишалося не так вже і багато.

Також читайте:   Символічна збірна Євро-2012, хто кращий?

А натомість господарі паркету двічі забили (голи на рахунку Сержао) і в кінці поєдинку лише чудо допомогло українцям зберегти переможний результат.

Третій день змагань був для нашої збірної таким, що вже нічого не вирішував. Україна достроково зайняла перше місце у турнірній таблиці. Але, гра є гра і знову ж таки був здобутий позитивний результат.

Узбекистан ми обіграли із рахунком 2-1. У складі наших земляків відзначилися Федорченко і Артем Рось.

Підсумкова турнірна таблиця турніру у Баку виглядає наступним чином:

1. Україна – 9 очок
2. Азербайджан – 4 очки
3. Туреччина – 2 очки
4. Узбекистан – 1 очко.

Що можна сказати про цей турнір? Сподобалися гравці харківського Локомотива. Помітно, що ця команда прогресує. Подивіться скільки голів забили гравці цієї команди. Звісно, на полі працює вся команда, але і авторів голів також рахують.

Попереду чемпіонат Європи. Експериментувати вже нема коли, а треба їхати і боротися за медалі. Як буде насправді, побачимо вже досить швидко.

Фото:uragan.if.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Maestro 17.01.2012 пише:

    “Чому не випустити 5-ого польового гравця, щоб потримати м’яч? Часу до завершення поєдинку залишалося не так вже і багато.”
    5-го польового випускають не для того щоб тримати мяч, тому “ненада ляля”)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*