Символічна збірна Євро-2012, хто кращий? - Блог про Львів

Символічна збірна Євро-2012, хто кращий?

Воробус - кращий?

Євро-2012 завершилося, а це означає, що можна підводити деякі підсумки як в організації змагань, так і серед команд. Сьогодні будемо говорити якраз про останні.

Торрес, Руні, Балотеллі, Буффон, Роналду, хто ж кращий був на цьому чемпіонаті? У людей своя думка, а ось в УЄФА – інша. Отже, саме футбольна організація склала символічну збірну футбольного чемпіонату, який проходив на полях України та Польщі.

Я вам її озвучу і водночас буду погоджуватися і не погоджуватися з тією чи іншою думкою. Поїхали… Зазначу, що українців в цій команді нема.

Воротарі:

Буффон (Італія), Ноєр (Німеччина) та Касільяс (Іспанія).

Як на мене, кращим був воротар італійської збірної. Так, можливо з ним може посперечатися Касільяс, але ви подивіться скільки років Буффону.

Захисники:

Піке (Іспанія), Контрау (Португалія), Лам (Німеччина), Пепе (Португалія), Рамос (Іспанія), Альба (Іспанія).

Кращим Воробус би назвав Серхіо Рамоса. Директор є директор. Згадайте лише як він виконав пенальті у грі з португальцями.

Півзахисники:

Де Россі (Італія), Джерард (Англія), Хаві (Іспанія), Алонсо (Іспанія), Іньєста (Іспанія), Хедіра (Німеччина), Бускетс (Іспанія), Пірло (Італія), Озіл (Німеччина).

Не знаю як кому, а Воробусу сподобалася гра лідера збірної Англії – Стівена Джерарда. Коефіцієнт корисної дії цього гравця дуже високий.

Також читайте:   Футбол. Металіст стартує у Лізі Чемпіонів

Нападники:

Балотеллі (Італія), Фабрегас (Іспанія), Роналду (Португалія), Сільва (Іспанія), Ібрагімович (Швеція).

Серед цих гравців пальму першості би віддав Роналду. Кріштіано є Кріштіано, тільки би пенальті пішов бити у півфіналі з іспанцями, можливо і би результат був іншим.

Дивує, що у списку кращих нема кращого бомбардира турніру – Торреса. Я розумію грав він не дуже яскраво, але звання кращого бомбардира вже чогось вартує.

Українських гравців у списку нема і це зрозуміло, але чому б не виділити і тут кращого. Думаю ви погодитеся, що кращим у складі синьо-жовтої дружини були – Шевченко і Коноплянка. Саме ці гравців вели за собою всю команду.

Чемпіонат Європи-2012 завершився, переможці названі, кращою стала збірна Іспанії, яка б’є всі рекорди, які лише можна. Невже вони знову стануть чемпіонами світу у 2014 році? До речі, чемпіонат буде проходити у Бразилії на який, до слова, українцям ще треба потрапити.

А яка ваша думка, шановні користувачі блогу, хто був кращий на Євро-2012?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. vrubli 09.07.2012 пише:

    😀 Воробус від скромності не вмре – розмови про кращих гравців на Євро 2012, а фото своє ставить. 😀

  2. Воротарі:

    Воробус (Україна), Буффон (Італія), Ноєр (Німеччина) та Касільяс (Іспанія).

  3. Архіваріус 10.07.2012 пише:

    Олександр пише:
    Воротарі:
    Воробус (Україна), Буффон (Італія), Ноєр (Німеччина) та Касільяс (Іспанія).

    Так у Воробуса дуже гарно виходить стояти за воротами. Може навіть з Буффоном позмагатися. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*