Воробус засинає, допоможіть!!! - Блог про Львів

Воробус засинає, допоможіть!!!

Що робити?

Доброго ранку чи то пакт дня, шановні читачі блогу. Сьогодні надворі понеділок, 5 березня, початок чергового робочого тижня, який цього разу триватиме лише три дні, а потім буде чотири дні вихідних.

Ура, ура, ура, хоча колись мені казали, що так казати не бажано. 😀 Треба ще дочекатися. 🙂

Пов’язано це із тим, що Україна святкуватиме день 8 березня, який в народі ще називають – Міжнародним жіночим днем .

Вже зараз чую від знайомих, що у них іде активна підготовка до цього свята. Хто купляє подарунки своїм половинкам, а хто планує десь поїхати з міста на природу, просто щоб розвіятися. Ну це і зрозуміло, свіже повітря і компанія ніколи не завадять. Лише б погода дозволила це зробити, а то зараз як замете, то буде не до гульок.

Але, це буде потім, а поки що треба працювати і сидіти на роботі і спати. 😀 Так, так, саме спати, бо не знаю як там з вами, але Воробус так хоче спати, що зараз напевно перевернеться і так і буде робити.

Що я лише не робив, щоб запобігти цьому сну серед білого дня, але даремно. Кава, яку я не дуже то і часто п’ю, випив дві кружки і то не такі малі як мають бути кофейні, а якби горнятко чаю.

Також читайте:   Орки, буревій та що буде з доларом?

Зранку до того всього прийняв холодний контрасний душ, і вроді прогулявся на свіжому повітрі і все рівно нічого. Я от навіть набираю цю статтю і по буквах не попадаю.

Знаю, ви зараз скажете, що напевно це все наслідки, що у Воробуса були шалені вихідні і автор прийшов додому лише над рано, але це не так. Навпаки, спати ліг не так то і пізно і по ідеї все мало би бути добре.

Буквально нещодавно довелося поспілкуватися із товаришем по асьці, то у нього подібні симптоми, спати хочеться що просто торба.

Ми так зійшлися на думці, що це напевно просто така погода, що нічого не хочеться робити і посидіти, випити чайочку і лягти в люлю і так до вечора. А на вулиці, до слова, зараз хмарна погода, опадів не спостерігається і плюсова температура, а якщо бути точнішим, то +1 вище нуля.

Треба, напевно десь піти на обіді прогулятися і провітрити приміщення, можливо це чимось допоможе.

А як ви почуваєтеся, шановні читачі блогу, у вас нема такого відчуття, що також хочеться так само як Воробус спати? І що би ви порадили від сну, бо якщо автор зараз засне, то буде біда.

Насамкінець, щоб якось сам себе підтримати і вас, хто хоче спати пропоную послухати наступну композицію:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 15 може ще щось напишете?

  1. Arden 05.03.2012 пише:

    ну до прикладу я вчора ліг спати о 2 ночі. прокинувся о 7 на роботу. майже завжди так лягаю і прокидаюся. і нічого. спати не хочеться взагалі. може ти порушив свій режим сну. ліг спати раніше чи пізніше? 😕

  2. ostt 05.03.2012 пише:

    чесно кажучи я вже тиждень як мішком по голові прибитий, не повірите, пишу коментар після 30-ти хвилинного сну, до роботи взагалі не “стоїть”, в силу того що робота повязана з спілкуванням великої кількості людей, багато хто жаліється на сонливість та погане самопочуття, думаю що це: а) авітаміоз, б) виснаження організму від зими, в) дійсно якісь зміни в кліматі в гіршу сторону (тиск, екологія і т.д), на мою думку що не варта своєму організму відказувати в таких його потребах (доказано на медичному рівні), а якщо є можливість кімарнути на 20-30 хв, після цього має бути краще!!! 🙂 💡

  3. Arden 05.03.2012 пише:

    ostt, еххх, добре що у Вас є можливість на роботі покимарити хвилин 20-30))) 😐

  4. ostt 05.03.2012 пише:

    чесно кажучи в мене така робота що не прив”язана до офісу, працюю у вільний графік, а покімарити треба, бо працездатність в такому стані = 0 🙂 😐

  5. Vorobus 05.03.2012 пише:

    Arden пише:

    ну до прикладу я вчора ліг спати о 2 ночі. прокинувся о 7 на роботу. майже завжди так лягаю і прокидаюся. і нічого. спати не хочеться взагалі. може ти порушив свій режим сну. ліг спати раніше чи пізніше? :?

    та ні, спати лягаю завжди майже однаково. Я вчора футбол ввечері бігав. 😉

  6. Arden 05.03.2012 пише:

    Vorobus, а ну тоді ти просто втомлений, ось і все. думаю що завтра маєш бути як “огурчик”)))

  7. vrubli 05.03.2012 пише:

    приємно усвідомлювати, що я сьогодні не одна така… 😐

  8. patron 05.03.2012 пише:

    Норма сна в зависимости от возраста (для нормального здорового организма):

    от 0 до 7 лет – 10-12 часов/сутки
    от 7 до 14 лет – 8-10 часов/сутки
    от 14 до 21 года – 6-8 часов/сутки
    от 21 до 28 лет – 5-6 часов/сутки
    от 28 до 35 лет – 4-5 часов/сутки
    от 35 до 42 лет – 3-4 часа/сутки
    от 42 до 49 лет – 2-3 часа/сутки и меньше
    от 49 и старше – 2-3 часа/сутки и меньше

  9. Пилип Арсенійович 05.03.2012 пише:

    patron пише:
    Норма сна в зависимости от возраста (для нормального здорового организма):
    от 0 до 7 лет – 10-12 часов/сутки
    от 7 до 14 лет – 8-10 часов/сутки
    от 14 до 21 года – 6-8 часов/сутки
    от 21 до 28 лет – 5-6 часов/сутки
    от 28 до 35 лет – 4-5 часов/сутки
    от 35 до 42 лет – 3-4 часа/сутки
    от 42 до 49 лет – 2-3 часа/сутки и меньше
    от 49 и старше – 2-3 часа/сутки и меньше

    Patron, то якщо мені за 50, то я маю спати 2-3 години? 😮 😮 😮 😮

    Це ти сам придумав???? Якби не робота, то я би спав годин 15. 😡

  10. patron 05.03.2012 пише:

    Ні, це норми з йоги і ще з декількох подібних практик. Але потрібно їх притримуватись всім, тільки за умови нормальної-правильної активності протягом дня! Якщо людина не притримується нормального режиму дня, дотримуватись їх безглуздо!!!

  11. Пан П 05.03.2012 пише:

    patron, як заслужений шаман та езотерик блогу Воробуса, скажу що в тебе ті норми з йоги геть неправильні, та і йога, де ти взяв ці норми – вельми сильно попахує сектою (і навіть не думай приходити туди на семінар, краще ходім зі мною практикувати йогу-сутру живого пива). А якщо серйозно, то нормальний сон має складати в середньому 7-8 годин, але норма сну дуже індивідуальна для кожної людини і залежить не тільки від віку. Але твої норми геть драконівські, а точніше відверто сектанські – поясню, одним з найпоширеніших інструментів манпуляції у сектах – обмеження свої адептів у сні. Мені 28, якби я спав 4-5 годин, (чи будь хто так спав, причому незалежно наскільки здоровий організм) то дуже скоро би перетворився на невиспаного зомбі, чого сектантам тільки і треба. О до речі скоро в себе напишу статтю про психологічні маніпуляції у сектах

  12. Arden 06.03.2012 пише:

    Пан П, ну ось я наприклад сплю в середньому з понеділка по п’ятницю 5 (ну може 6) годин. і нічого. я вдень активний, навіть надто))))

  13. Пан П 06.03.2012 пише:

    Норма сну дуже індивідальна і залежить від фізіологічних особливостей кожної окремої людини. Може для тебе як раз сон 5-6 годин достатній, для мене ні. (хоча я теж весь день активний). Все індивідально 🙂

  14. Arden 06.03.2012 пише:

    угу, мабуть таки так))

  15. Arden 06.03.2012 пише:

    маааатььььь….я нині засинаю. аврал.. 😐 😐 😐

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*