Орки, буревій та що буде з доларом?

Курс долара

21 травня, субота, нарешті вихідні, які, так виглядає, будуть дуже й дуже “цікавими”. У нас і так з клятою росією немає спокою, а тут ще й зміни у погоді відбуваються.

Та, про все по-порядку.

Спершу про головну тему останніх місяців – війну України та росії. Героїчне протистояння нашої держави триває. Ми міцно тримаємо оборону й по можливості стараємося контратакувати. Орки ніяк не хочуть відступати. Тож, вчора тричі, сьогодні були тривоги у місті Лева. Армія кацапів знову наносить ракетні удари. Вони ж на землі не можуть нічого, лише скидають ракети.

Тому, не нехтуйте безпекою. При нагоді ховайтеся в укриття. Бачите, що вже у Рівненську область прилетіло. За попередніми даними влучили у військовий об’єкт. Львів також у небезпеці.

Йдемо далі. Буревій.

Вчора він наробив серйозних руйнувань у Німеччині й синоптики та місцева влада активно сигналізують про те, що цілком ймовірно насувається до нас. Сьогодні зранку вітер здійнявся у Львові та області ще той. Інколи його швидкість розганяється до 25-30 метрів за секунду. Температура повітря різко опускається, почав падати дощ. Є велика ймовірність серйозного шторму.

Також читайте:   Дарунок Патріархові від львівських митців

Долар.

Теж актуальна на даний момент тема. У ЗМІ з’явилася інформація, що НБУ тепер зняв будь-які обмеження щодо курсу різних банків. І як ви думаєте що сталося? Курс долара почав стрімко рости. На 21 травня 2022 року він фактично догнав курс євро. Експерти кажуть що це ще не кінець. Долар може бути і по 50 гривень. Уявіть собі ціни на продукти, паливо. Останнього й досі бракує на АЗС. Черги там кілометрові, а якщо й з’являється паливо, то його ціна близько 50 гривень за літр. Як ви вважаєте далеко заїдете?

Що залишається робити? Чекати стабілізації ситуації як на політичному, так і на фінансовому фронтах. Але, прогнози у мене не дуже втішні. Війну ми точно виграємо, а ось долар таким, яким він був до вторгнення кацапів в Україну, вже не буде. Дай Бог мені помилятися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*